Episcopul Julio în Luxemburg

Sala de conferinţe a „Hotel Parc Plaza” a reunit sute de oameni care îşi doreau rezolvarea şi răspunsul la problemele lor.

Rugăciunile au fost dintre cele mai diverse: pentru sănătate, pentru familie, pentru viaţa de cuplu…etc. Rugăciunile au avut fiecare în parte scopul lor căci obiectivul principal era acela de a aduce pacea şi starea de bine atât de necesare pentru a reuşi să ne menţinem mintea limpede şi aptă pentru a primi mesajul Lui Dumnezeu.

Faptul că trecem prin momente dificile, că ne simţim slăbiţi a constituit deasemenea unul dintre subiectele importante ale evenimentului de credinţă. Deasemenea, Episcopul Julio Freitas, responsabilul Bisericii Universale pe Europa care a oficiat această slujbă, a prezentat persoanelor prezente modalitatea prin care ei pot să treacă peste aceste opintiri şi să găsească soluţia la problemele lor.

Fie ce o fi: o problemă de sănătate, o traumă, un complex sau un proces la tribunal, modalitatea de combatere a acestora este una şi aceiaşi. Putem să ne depăşim pe noi înşine şi să cucerim răspunsul doar prin intermediul acesteia. Este nevoie să primim ajutorul Lui Dumnezeu căci El este singurul care poate distruge orice necaz am avea. Aceasta este soluţia supremă.

Desnădejdea, oboseala, descurajarea erau ca un patent care crispa prin strângere îngrozitoare, faţa celor mai mulţi dintre cei prezenţi, dar cu toate acestea, ei au avut oportunitatea, ca la ieşirea de la această slujbă să plece cu vieţile lor complet transformate, având pace şi mângâiere peste sufletele lor.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

2 comentários

orsi Răspunde 19 noiembrie 2010 la 7:48

la biserica universala atunciea trebuie mers daca credinta in dumnezeu

catita Răspunde 20 noiembrie 2010 la 16:49

cum se poate sa se roaje pentru casa si familia din casa?