Nedreptăţită

Fraza dvs. dintotdeauna: „Am rămas deceăţionată pentru că nu au făcut ceea ce trebuiau să facă cu mine în mod corect”

Ştiţi de ce aţi rămas aşa..decepţionată?

Vă voi spune.

Pentru că ai aşteptat ca ceilalţi să fie binevoitori cu tine, iar când aşteptăm ceva de la cineva, simţim durere atunci când acest cineva nu se ridică la nivelul aşteptărilor noastre.

Ştiţi ce e asta?

Este un sentiment atât de mic care nu face decât să ne stopeze şi sfârşeşte prin a fi un păcat, sau chiar un adevărat infern înauntrul nostru.

Când aşteptăm ceva de la ceilalţi, devenim la fel ca cerşetorii care cer de milă, lucru care nu contribuie în nici un fel la dezvoltarea noastră!

Să fiţi conştienţi de un lucru: Cu toţii greşim şi dacă aşteptăm perfecţiunea din partea cuiva…vom fi încătuşaţi şi nu vom progresa niciodată, iar ceea ce este mai rău, este că vom rămâne cu traume! Aşa, începem să îi judecăm pe toţi la fel.

De câte ori te lansezi într-o astfel de decepţie, te scufunzi într-un sentiment care are tendinţa de a se înrădăcina înauntrul tău şi care, înaintea unei situaţii identice cu cele trăite de tine până acum…insistă să persiste. Dovada este că atunci când tu te afli în faţa unei probleme, nu reuşeşti să o depăşeşti şi rămâi inert ca o statuie.

Poate că spui: Dar ceea ce simt, este adevărat…am fost cu adevărat nedreptăţit. S-au purtat rău cu mine.

Şti acel film în care în timpul unei scene dramatice, se dă pauză? Aşa este şi situaţia din viaţa ta. În acest fel, nu te vei schimba niciodată…

Ceilalţi împing barca în faţă şi tu?

Rămâi blocat în timp… Îţi vei alimenta ideile meschine.

În loc să nutreşti aceste sentimente atribuind vina celorlalţi, mai bine, aruncă din rădăcină acest necaz ce te blochează şi te împiedică să fi fericit în viaţă!

Viviane Freitas
Viviane Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

AMZA Răspunde 8 februarie 2012 la 16:48

PENTRU O FAMILIE FERICITA SA PUTEM PLATII DATORIILE SA AVEM STABILITATE FINANCIARA