Previzualizare a filmului “Nimic de Pierdut 2” în Argentina reunește sute de invitați

La eveniment au participat actorii principali ai super-producției. 

În urmă cu o lună, filmul „Nimic de Pierdut 2” a avut premiera în Brazilia. Și urmând aceeași piesă de succes ca prima parte a biografiei episcopului Edir Macedo,  urmează acum un turneu mondial. După Portugalia, Mozambic, Capul Verde, Angola și Japonia, săptămâna aceasta ajunge și în Statele Unite și Argentina.

În Buenos Aires, premiera a reunit principalii actori ai super-producției, Petrônio Gontijo (episcopul Edir Macedo) și Day Mesquita (Ester Bezerra) și aproximativ 500 de invitați. Premiera oficială este programată pentru 19 septembrie. În Brazilia, primul film din biografie a fost filmul cu cele mai multe bilete vândute din istoria țării. 

Produs de Paris Entertainment și distribuit de Paris Filmes / Downtown Filmes, lungmetrajul „Nimic de Pierdut 2” a avut premiera în 800 de cinematografe în toată Brazilia și acum este în turneu în lume, cu versiuni în mai multe limbi, între ele spaniolă, engleză, japoneză și în curând în română.

Cinematograf Solidar

În plus, proiectul Cinema Solidar aduce proiecții gratuite în locurile în care filmele nu ajung de obicei. Pentru a îndeplini misiunea, un autobuz personalizat parcurge kilometri pe drum cu echipamente de ultimă generație. Turul include, pe lângă statele braziliene, țări precum Argentina și Ecuador. Scopul este de a ajunge la 1,5 milioane de oameni. 

Recent, expozițiile au adunat sute de oameni în Complexul German, în zona de nord din Rio de Janeiro, precum și în orașul Bagé, în Rio Grande do Sul, la granița cu Uruguay (fotografiile de mai jos).În plus, voluntarii și membrii de la Locașul Duhului Sfânt din toată Brazilia se reunesc pentru cei care au nevoie cel mai mult. În timpul acțiunilor care fac deja parte din viața de zi cu zi a grupurilor, acestea introduc activități sociale de solidaritate. Precum să ducă pe cei nevoiași la cinema, pentru prima dată.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *