Fumatul este principala cauză de moarte care poate fi evitată în lume.

Doar în Romănia, aproximativ anual mor 42 de mii de oameni din cauza fumatului. Conform Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), fumatul este, de asemenea, principala cauză de deces prevenibil la nivel mondial.

Ca și nenumărate alte medicamente, tutunul este o substanță extrem de dependență. Nicotina, ingredientul activ în tutun, acționează asupra sistemului nervos central al individului, cum ar fi cocaina, heroina și alcoolul. Diferența este timpul necesar pentru a ajunge la creier, de la 7 la 19 secunde.

Nu există o cantitate sigură de consum pentru țigări sau alte derivate, precum narghilea sau țigara electronică.

Numai în cazul fumului există mai mult de 4.700 de substanțe toxice, inclusiv cancerigene.

Cancerul pulmonar este deja cel mai frecvent tip de boală, cu 2,09 milioane de cazuri pe an și 1,76 milioane de decese.

Epidemia de tutun este una dintre cele mai mari amenințări la adresa sănătății populației lumii.Puterea de dependență a acestei substanțe dăunătoare pentru sănătatea umană consolidează din ce în ce mai mult nevoia de a combate consumul acesteia. Vrei să știi să te eliberezi de această dependență și să-ți transformi viața?

Vindecarea și eliberarea de dependențe

Mai mult decât a curăța trupul, dependentul trebuie să scape de acest rău. Mulți oameni se concentrează pe vindecarea corpului. Dar nu reușesc să scape de dependență pentru că nu acordă o atenție adevărată problemei spirituale.

Vindecarea oricăror dependența este posibilă atunci când persoană folosește credința în Dumnezeu. Deci, dacă trebuie să vă eliberați de orice dependență, participați la Tratamentul pentru Vindecarea Viciilor.

Tratamentul pentru vindecarea viciilor.

Pentru cei care doresc să se elibereze sau nu mai acceptă suferința unui membru al familiei sau a unui prieten, slujbă pentru tratamentul au loc în fiecare duminică la ora 15:00 pe Șos. Fundeni nr. 11, sector 2, București.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *