Lucrare socială în Pitești

Ultima sâmbătă, 07 septembrie, grupul de voluntari de la Centrul de ajutor din Pitești a organizat o lucrare socială la un Azil de Bătrăni de pe strada Depozitelor din Pitești, cu aproximativ 110 persoane în vârstă, majoritatea uitate de familiile lor. De aceea Centrul de Ajutor a avut această inițiativă de a oferi un cuvânt prietenesc, un timp de dăruire și atenție, un gest de afecțiune și, cel mai important, toată lumea a primit în afară de donații, o Biblie, care pentru ei va fi un mare refugiu în vremuri de tristețe.

S-a vorbit, de asemenea, despre importanța de a caută ajutorul  în Cuvântul lui Dumnezeu în momentele de singurătate, așa cum propriul Domnul Iisus a spus:

„Veniți la mine toți cei ce munciți și sunteți greu împovărați și eu vă voi da odihnă. Luați jugul meu asupra voastră și învățați de la mine, pentru că eu sunt blând și umil în inimă; și veți găsi odihnă pentru sufletele voastre.” Matei 11: 28-29

Unul dintre cele mai remarcabile momente a fost momentul rugăciunii pe care toți cei prezenți au primit-o cu mare bucurie. Mulțumire și pace au fost percepute pe chipurile lor după rugăciune.

Lucrarea socială a oferit peste 100 de piese de haine, de asemenea pungi cu elemente de igienă personală precum: pastă și periuță de dinți, săpun, șampon, etc.

Și cei peste 100 de bâtrani au primit o Biblie cu un cadou simbolic de la grupul Caleb.

Vedeți pozele de la această zi foarte specială.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *