Voluntarii de la Locașul Duhului Sfânt nu se uită la frig, sunt mereu dispuși să ajute

Pe data de 06 Februarie 2020, voluntarii de la Locaşul Duhului Sfânt au pregătit cu multă iubire și dispoziție o mâncare caldă pentru a întinde o mână de ajutor oamenilor care trăiesc pe stradă.  Deși afară a fost foarte frig, voluntarii nu s-au uitat la vreme și au mers în două locații din Bucureşti pentru a găsi pe cei nevoiași.

Primul loc unde s-au îndreptat a fost la adăpostul de noapte unde persoanele au putut beneficia de o mâncare caldă dar și de o rugăciune, de un cuvânt de credință și au primit o carte „Pe Urmele Lui Iisus”.

După aceea voluntarii Locașului Duhului Sfânt au plecat spre Gara de Nord pentru a căuta acolo persoane care suferă. Toți au primit câte o caserolă de ciorbă și un ceai fierbinte. În favoarea celor care suferă cu o boală, durere s-a făcut o rugăciune după care persoanele s-au simțit mai bine.

Scopul voluntarilor nu a fost doar să ofere o mâncare caldă pentru cei fără adăpost, ci mai mult decât atât, să ofere un sfat util, să transmită un gând pozitiv, să le aducă aminte că ei pot ieși din această situație și să-și transforme viața dacă iau atitudine și calcă pe urmele lui Iisus. Mâncarea se termină, dar un cuvânt rămâne pentru întotdeauna.

În noaptea acesta în jur de 50 de persoane au beneficiat de lucrarea socială a Locașului Duhului Sfânt.

Vedeți pozele de la această zi:

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *