În Direct

IURDTV

iurdtv101Postul transmite conținut pentru cei care vor să-și schimbe și să-și îmbunătățească viața, 24 de ore pe zi, prin Internet. Este un canal TV deschis care se prinde în toată Europa.

A ține pasul cu evoluția înseamnă a fi din ce în ce mai aproape de semeni, în plus, dacă suntem atenți, evoluția este marcată de crearea unor modalități prin care se facilitează contactul între oameni, de aceea nu există nicio modalitate mai bună pentru a continua să aducem oamenilor porunca lăsată de Hristos: „Duceţi-vă în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură” (Marcu 16.15).

Ținând cont de toate aceste aspecte, mentorul IURDTV, omologul din Portugalia, Episcopul Edir Macedo a creat o platformă prin care să fie difuzat un program întreg pentru recuperarea completă a omului. Echilibru interior, bunăstare fizică, stabilitatea economică, armonie în familie și fericire în viața sentimentală, toate aceste aspecte sunt incluse în programul difuzat 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, 365 de zile pe an. Într-adevăr, acesta a fost firul conducător al întregului proiect, ca oricine, oriunde în lume, să poată avea acces la un canal care transmite programe neîntrerupt, să poată accesa mesajul sau imaginea de care are nevoie la un moment dat.

A fost visul Episcopului Julio, pe care l-a avut în luna Iulie 2005, să creeze un mijloc de comunicare care să transmită, 24 de ore pe zi, credința inteligentă prin Internet. În mai 2011, IURDTV a văzut lumina zilei, iar în decembrie s-a născut IURDTV.EU, cu sloganul „Unde Viața Se Vede!”. Un proiect local, coordonat de episcopul Julio Freitas, cu toate astea viziunea sa este chiar mai mare, pentru că obiectivul, acum, a luat proporții globale, urmărind o implementare pe cinci continente.

Proiectul a trecut de faza teoretică, căci toate domeniile au fost, deja, achiziționate, ca acest plan să fie finalizat. Cu alte cuvinte, pe lângă faptul că este un canal deschis (recepționat la nivel global) și care emite continuu, acum are un program adecvat particularităților populației din fiecare continent, cum ar fi problemele, îndoielile și nevoile cu care se confruntă aceasta.

Astfel, în fiecare zi, în intervalul 08:00-08:30, puteți accesa pe iurdtv.eu programul românesc și beneficia de rugăciunea de binecuvântare a Părintelui Julio, responsabil cu Centrul de Ajutor din țară. De aceea, să aveți pregătit un pahar de apă, pentru că Părintele va sfinți apa, care va funcționa ca un medicament și, prin credința personală, va aduce vindecare în ființa dumneavoastră.

Asistați, participați, beneficiați, transmiteți mai departe și sponsorizați, pentru că iurdtv.eu sunteți dumneavoastră!

După Episcopul Julio, iurdtv.eu este Universitatea dumneavoastră virtuală!

Asistați acum