Donații

 FIŢI UN COLABORATOR

Dacă doriţi să faceţi donaţia dvs. online prin card bancar:

Completează

Puteți sprijini lucrarea Asociației Religioase Locașul Duhului Sfânt și prin intermediul platformei PayPal:

                                               

Donaţie prin transfer bancar:


Unul care dă cu mână largă ajunge mai bogat; și altul care economisește prea mult nu face decât să sărăcească. Sufletul binefăcător va fi săturat,și cel ce udă pe alții va fi udat și el.

(Proverbe 11.24-25)

Lucrarea duhovnicească dar și socială a Locașului Duhului Sfânt în momentul de față este realizată în peste 15 de județe din România, în mai multe orașe. Prin multele lucrări sociale realizate de Locașul Duhului Sfânt sunt: donație de alimente, donație de haine, articole de igienă, consiliere, vizite la penitenciar, vizite la spitale și altele.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

2 comentários

Livia Golea Răspunde 25 octombrie 2017 la 23:55

Buna seara.Sunt Livia Golea.Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va dea sanatate si putere pt a continua aceasta frumoasa misiune ,de a apropia pe oameni de Dumnezeu ,de a proslavii pe Fiul Sau Isus si in numele lui Isus de a vindeca ,de a reda zambetul ,pacea ,speranta si bucuria pe chipul omului de rand a oricarui om care crede in Dumnezeu si in puterea lui Isus.Mi-as dori sa stiu daca la Tg- Mures intentionati sa ne aduceti minunea binrcuvantata a bisericii pentru a avea si noi un loc de rugaciune ,sa ne bucuram si sa ne desfatam de dragostea lui Isus ,sa ascultam frumoasa slujba si de a fi martor la minunile savarsite in numele lui Isus.Si eu voi face o donatie din tot sufletul meu si din toata inima mea cu mare bucurie.Mi-ar place sa tinem contactul online prin email cu mare drag daca ve-ti avea timp si pt mine.Cu mult drag va dalut si da ne auzim intotdeauna cu bine ,cu pace si cu bucurie

julio Răspunde 27 ianuarie 2018 la 16:12

TÂRGUL MUREȘ
STR. NICOLAE GRIGORESCU, NR. 19, CASA DE CULTURĂ A STUDENȚILOR MIHAI EMINESCU
Sambata la ora 11:00
Sunati la 0725305941
Dumnezeu sa va binecuvanteze!