Donații

                 FIŢI UN COLABORATOR

Dacă doriţi să faceţi donaţia dvs. online prin card bancar:

Completează

Puteți sprijini lucrarea Asociației Religioase Locașul Duhului Sfânt și prin intermediul platformei PayPal:

                                               

Pentru a dona este nevoie doar de o inimă altruistă, care reunește resursele necesare pentru a dărui o parte din ea unor oameni pe care nici măcar nu-i cunoaște.

A fi Sponsor de Media înseamnă a dona, a ajuta cu o parte din ce aveți pe cineva pe care nu-l cunoașteți. Iar furnizarea acestui sprijin nu e deloc ușoară, în realitate este o sarcină dificilă, un angajament serios pe care vi-l asumați, pentru că de acesta depind vieți. În acest context, sunt măsurate valoarea și ”greutatea” unui sponsor. Mii de oameni își asumă acest angajament, în fiecare an, primind Carnetul de Sponsori și oferindu-și donațiile la cel mai apropiat locaș. Marea majoritate sunt anonimi, care-și aduc contribuția în mod constant și am înregistrat, în unele dintre mărturiile lor, cum au început să fie sponsori, ce beneficii le-a adus asta și care este motivul pentru care continuă să fie Sponsori de Media la Centrul de Ajutor Universal!

Donaţie prin transfer bancar:

Nume: Asociația Religioasă Locașul Duhului Sfânt.
Banca: Raiffeisen Bank – Suc. Pantelimon
IBAN:
Contul în LEI: RO61 RZBR 0000 0600 1754 5819
Contul în EURO: RO03 RZBR 0000 0600 1754 6378
COD SWIFT/BIC: RZBRROBU
–––
Nume: Asociația Religioasă Locașul Duhului Sfânt.
Banca: Banca Comercială Română
Contul în LEI: RO73 RNCB 0087 1669 4390 0001
Contul în EURO: RO46 RNCB 0087 1669 4390 0002

Dacă doriţi să faceţi donaţia dvs. prin mandat poştal, sunaţi la 021.255.73.00 şi aflaţi detaliile necesare.

MEDIA

Prin media televizată, virtuală, presa scrisă, milioane de români au putut avea acces la mesajul Bibliei, totul prin contribuția solidară a sponsorilor, care este și o formă de a evangheliza.

LUCRAREA SOCIALĂ

De la fondare, de când există o conștiință socială, ea se bazează pe principiile solidarității cu cei mai nevoiași oameni. Prin contribuția dumneavoastră în grupul ”Locașul Duhului Sfânt”, familiile sărace și-au văzut nevoile primare acoperite.

CONSTRUCȚII

București, Trafic Greu, Bucureștii Noi, Pitești, Cluj-Napoca, Ploiești, Timișoara, Craiova, Constanța, Iași… Locașurile construite sau renovate, îi primesc pe credincioși cu toată comoditatea și confortul pe care-l merită.

MENTENANȚĂ

Departamentul de Mentenanță. Acesta are ca principal obiectiv menținerea bunei funcționări a tuturor Locașurilor din țară, astfel încât cine-și găsește un refugiu aici, să se bucure de cele mai bune condiții posibile.


“Daţi, şi vi se va da; ba încă, vi se va turna în sân o măsură bună, îndesată, clătinată, care se va vărsa pe deasupra. Căci cu ce măsură veţi măsura, cu aceea vi se va măsura”

(Luca 6.38)

A planifica, a proiecta, a aloca, a angaja, a programa și a investi… Când se face o lucrare, există o serie de  etape care trebuie gândite și respectate, astfel ca să nu existe posibilități ca ea să nu fie concretizată la timp.

Lucrarea lui Dumnezeu, în anumite aspecte, nu diferă mult de proiectarea unei lucrări seculare. Necesită bani, muncă, iubire, dedicare necondiționată, timp  și chiar multă răbdare. La fel ca o lucrare normală, are lucrători și se impun cheltuieli, cu toate acestea cele mai importante fundamente al Lucrării lui Dumnezeu sunt Credința și Iubirea!

Prin Credința în Hristos și Iubirea față de aproape, această vastă structură este menținută, pentru că în ea sunt incluse și de ea depind vieți care, fără aceasta ar fi la  dispoziția foametei, mizerie, abandonului și chiar a unui sfârșit mizerabil și precoce.

Nu vorbim doar de cine este pierdut, bolnav,  cine este victima violenței, se află în faliment sau este literalmente fără ieșire, ci de asemenea de tineri, bătrâni și copii care fără această lucrare poate că nu existau, victimizați de abandon, neglijență, maltratări, abuzuri sau neglijența societății.

În ce constă Lucrarea?

‘’Dacă cineva crede că este religios, dar nu-și ține în frâu limba, își înșală  inima,  iar religia lui este fără valoare. Religia curată și nepângărită înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru,  este să ai grijă de orfani și de văduve în necazurile lor …’’(Iacov 1:26-27).

De aceea și pentru acest lucru lucrăm din greu, fie al copilului, al tânărului, sau al bătrânului, obiectivul nostru este de A SALVA SUFLETE. Pentru ca acest proiect să se concretizeze nu ne uităm  la mijloace. La fel  cum Iisus S-a folosit de resursele  care existau în epocă pentru a difuza Evanghelia, azi noi facem același lucru. Emisiunea ‘’Timpurile Actuale’’, Revista IURD NEWS și Oportunitatea,  Ziarul ‘’Eu eram așa’’, Fluturași, Linia  Prieten 24h și  ușile deschise în toate  Centrele de Ajutor de la  07:00 dimineața până la 21:00, 7 zile  pe săptămână, în cele 30 de zile ale lunii și cele 12 luni ale anului…

Toate mijloacele  sunt importante pentru a divulga Evanghelia și în consecință realizarea Lucrării lui Dumnezeu. Totuși, după ce sunt realizate și refăcute, persoanele au nevoie de mijloace de  sprijin  și  de aceea, a face Lucrarea de asemenea constă în crearea de infrasctructuri care  să răspundă nevoilor lor și asta este ceea ce face  Inimă de Aur , împreună cu alte activități dezvoltate și susținute de Centrul de Ajutor Universal.

Dvs sunteți protagonistul

Dar dacă vă gândiți că cine face Lucrarea sunt episcopii, preoții și lucrătorii care se implică în ea, nu vă înșelați, pentru că activitatea ei ar fi în mare măsură împiedicată fără donațiile care sunt făcute și care sunt esențiale pentru menținerea acestei lucrări. Exact acest lucrul îl fac persoanele în toată lumea, contribuie  ca  nimeni să nu-și petreacă o viață întreagă  fără să cunoască  că există un plan care a fost trasat pentru salvarea ei. Din acest motiv  nu măsurăm eforturile, cheltuielile, timpul, iubirea și credința! Pentru că o persoană nu este doar una între miliarde, ci  o viață de o valoare incalculabilă, atât pentru Dumnezeu cât și pentru noi!

Lăsați comentariul dvs  în linkul de mai sus! Nu este necesar să vă identificați ca angajat, dar este extrem de important  să spuneți ce gândiți despre această inițiativă ca Centrul de Ajutor  să ajute persoanele fără să măsoare eforturile, cheltuielile, timpul și în special iubirea și credința!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

2 comentários

Livia Golea Răspunde 25 octombrie 2017 la 23:55

Buna seara.Sunt Livia Golea.Dumnezeu sa va binecuvinteze si sa va dea sanatate si putere pt a continua aceasta frumoasa misiune ,de a apropia pe oameni de Dumnezeu ,de a proslavii pe Fiul Sau Isus si in numele lui Isus de a vindeca ,de a reda zambetul ,pacea ,speranta si bucuria pe chipul omului de rand a oricarui om care crede in Dumnezeu si in puterea lui Isus.Mi-as dori sa stiu daca la Tg- Mures intentionati sa ne aduceti minunea binrcuvantata a bisericii pentru a avea si noi un loc de rugaciune ,sa ne bucuram si sa ne desfatam de dragostea lui Isus ,sa ascultam frumoasa slujba si de a fi martor la minunile savarsite in numele lui Isus.Si eu voi face o donatie din tot sufletul meu si din toata inima mea cu mare bucurie.Mi-ar place sa tinem contactul online prin email cu mare drag daca ve-ti avea timp si pt mine.Cu mult drag va dalut si da ne auzim intotdeauna cu bine ,cu pace si cu bucurie

julio Răspunde 27 ianuarie 2018 la 16:12

TÂRGUL MUREȘ
STR. NICOLAE GRIGORESCU, NR. 19, CASA DE CULTURĂ A STUDENȚILOR MIHAI EMINESCU
Sambata la ora 11:00
Sunati la 0725305941
Dumnezeu sa va binecuvanteze!