O lume disprețuită


Există o lume despre care oamenii nu vor să știe, o lume a suferinței, umilinței, pe care societatea de azi o disprețuiește. Aceasta este lumea cerșetorilor, a așa zișilor ’’aurolaci’’, în care domnește sărăcia, mizeria, foamea, etc… Această categorie de oameni trăiesc  fără nici o speranță a unui viitor mai bun, resemnați cu situația în care sunt și paradoxal unii chiar nu vor să renunțe la traiul pe care îl duc în prezent.

Acestea sunt doar câteva dintre lucrurile pe care voluntarii de la ‘’Inimă de Aur’’ le-au aflat într-o noapte rece de noiembrie, când au hotărât să meargă în apropierea Gării de Nord ca să facă o donație de alimente și îmbrăcăminte celor care locuiesc pe străzi. La sosirea noastră acolo, tineri și bătrâni au început să iasă din canalele care pentru ei reprezintă propria ‘’casă’’. După ce li s-au oferit  mâncare și îmbrăcăminte celor aproximativ 60 de persoane , voluntarii împreună cu responsabila de această lucrare s-au rugat în favoarea lor, apoi au vrut să afle ce poveste de viață poartă cu ei fiecare și le-au dat cuvinte de speranță, stimulându-i să lupte pentru viețile lor , pentru că așa cum sunt  au valoare pentru Dumnezeu.

Această donație a fost o experiență care i-a marcat pe cei de la ‘’Inima de Aur’’ care lucrează în favoarea binelui- ÎNTINZÂND O MÂNĂ PRIETENEASCĂ CELOR SUFERINZI ȘI NEVOIAȘI!

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *