SALVAREA FAMILIILOR

Imaginează-ți că te duci la muncă și când revii acasă obosit, îți găsești casa devastată, mobilierul ars, bunurile furate și membrii familiei sechestrați. Aceasta a fost scena de haos pe care David și luptătorii lui au găsit-o în Țiclag, așa cum explică pasajul biblic de mai jos:

“Și s-a întâmplat, când David și oamenii săi au venit la Țiclag în a treia zi, că amaleciții invadaseră sudul și Țiclagul și loviseră Țiclagul și îl arseseră cu foc; Și luaseră captive pe femeile care erau în el; nu au ucis pe niciuna, fie mare sau mică, ci le-au dus și au mers pe calea lor. Astfel David și oamenii săi au venit în cetate și, iată, aceasta era arsă cu foc; și soțiile lor și fiii lor și fiicele lor, erau luate captive.” (1 Samuel 30:1-3)

Reacția multora în fața unei asemenea tragedii ar fi fost să facă un șoc și să plângă, la fel cum a făcut David și oamenii lui. Stăpâniți de emoție, ei au plâns atât de mult, încât nu au mai avut putere să plângă.

Dar după ce sperietura a trecut, David a hotărât să caute forță în Dumnezeu și să se ducă după ceea ce pierduse.

“Și David a întrebat pe DOMNUL, spunând: Să urmăresc această ceată înarmată? Să o ajung? Și El i-a răspuns: Urmărește-i, pentru că într-adevăr îi vei ajunge și negreșit vei lua înapoi totul.” (1 Samuel 30:8)

Răspunsul dat de Dumnezeu lui David lasă să se înțeleagă clar că voința Creatorului nu este ca omul să renunțe în fața adversităților, ci să alerge după ce a pierdut și să ia înapoi tot ce răul i-a luat. Chiar dacă problema se prezintă ca fiind ceva normal, există mereu un duh rău în spatele ei. Fie că este o problemă de viciu, certuri, boli, șomaj, datorii sau oricare alta, cu siguranță nu au fost cauzate de Dumnezeu. Odată știut acest lucru, este nevoie să-mi recapăt curajul și să mă duc împotriva dușmanului spiritual prin intermediul credinței. David a luptat pentru ce era al lui și a fost victorios. Fă la fel: duminică, pe 28 Ianuarie, va avea loc o slujbă specială în favoarea familiilor. Cere-le celor dragi ai tăi să te însoțească, deoarece este scris:
“Iar dacă cineva nu se îngrijește de ai lui și mai ales de cei din propria casă, a negat credința și este mai rău decât cel care nu crede.”- 1 Timotei 5:8

Salvarea familiilor
Chiar dacă multe familii se destramă, asta nu înseamnă că nu trebuie să luptăm. Într-adevăr, trebuie să luptăm și să-I protejăm pe cei care îi iubim cel mai mult. Pe data de 28 ianuarie, la Catedrala Credinței și în toate Lăcașurile de Credință din țară va fi ziua “Salvării Familiilor”. O duminică specială pentru a-ți uni familia și pentru refacerea legăturilor familiale pierdute.
Dacă treci prin probleme familiale sau îți dorești ca toți să fie protejați, uniți și în Casa lui Dumnezeu, nu renunța să participi la această slujbă specială.

Slujba “SALVAREA FAMILIILOR” pe 28 Ianuarie la ora 09:00 la Catedrala Credinței- Șos Fundeni nr.11, sector 2 București și în toate Lăcașurile de Credință din țară.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *