EUSUNTALPACII

        

Pacea este liniştea interioară ce de-a lungul secolelor a trezit şi încă mai trezeşte râvna tuturor oamenilor de a obţine minunatul ei dar. Multe dintre bolile moderne sunt cauze ale stresului cotidian şi implicit ale lipsei păcii sufleteşti.

După acest principiu DUMINICĂ-19.09.2010 la ora 09:00 şi la ora 15:00 la Catedrala Credinţei a avut loc o mare liturghie la care au participat circa 1700 de persoane din toată ţara. Pentru ei această duminică s-a transformat în duminica păcii.

Pe parcursul slujbei s-au făcut rugăciuni puternice împotriva necazurilor, bolilor, problemelor care fură pacea din viaţa oamenilor iar părintele Lucian alături de toţi preoţii Bisericii Universale din România au rezervat o parte din slujbă pentru rugăciunea la panoul cu poze ale celor dragi pe care credincioşii le-au adus săptămânile acestea.

Părintele Lucian a explicat că secretul obţinerii unei vieţi bune, liniştite este perseverenţa în credinţă participând la serii de slujbe şi rugăciuni. Sunt multe persoane care nu vor nimic cu Dumnezeu şi astfel după cum este scris:

„Cine nu este cu Mine este împotriva Mea…”(Matei 12:30)

Persoana care întoarce spatele la Dumnezeu, se întoarce cu faţa la cel rău care în cele din urmă va aduce durere, suferinţe şi chinuri în viaţa ei – a mai spus părintele.

Pentru a sta înaintea Lui Dumnezeu este nevoie să faci voia Lui. Trebuie ca omul să lase orice fel de păcat: ura, duşmănia, curvia, bârfa, minciuna, furtul, înjurăturile, blestemele ş.a.m.d.

În caz contrar persoana respectivă va sta în faţa diavolului şi-l va sluji pe acesta căci nimeni nu poate sluji la doi stăpâni iar cel care îi nesocoteşte porunca Domnului cu siguranţă că, făcând ceea ce este rău îl slujeşte pe diavol, stăpânul întunericului.

„Nimeni nu poate sluji la doi stăpâni. Căci sau va urî pe unul şi va iubi pe celălalt; sau va ţine la unul, şi va nesocoti pe celălalt: Nu puteţi sluji lui Dumnezeu şi lui Mamona.” (Matei 6:24)

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *