Recunoaşteţi 20 martie 2010

Fiecare om de pe acest Pământ trebuie să fie capabil că Dumnezeu este resoponsabil pentru tot ceea ce are, ceea ce este el ca om şi ceea ce există în viaţa lui. Nimeni nu aduce şi nu ia nimic cu el în şi din această lume. Totul ne este dat spre folosinţă de sus prin Puterea Cerească, însă puţini sunt capabili să înlăture orgoliul şi să recunoască faptul că fără Dumnezeu noi nu suntem buni de nimic. Însă, când cineva RECUNOAŞTE, spune: „FĂRĂ DUMNEZEU EU NU POT FACE NIMIC”, atunci, el atrage asupra lui, binecuvântarea Lui Dumnezeu pentru că El vede sinceritatea şi smerirea inimii persoanei ce recunoaşte. În acel moment, peste viaţa ei se revarsă minunea cerească şi din acea clipă, viaţa persoanei începe să se transforme până la procentajul de 100%.

În această credinţă s-a desfăşurat şi Liturghia Principală pentru Transformarea Vieţii de la Catedrala Credinţei ce chiar a purtat numele de Recunoaşteţi. Rezultatele au curs negreşit în urma rugăciunilor făcute cu tărie de către preoţii Bisericii Universale.

Fiecare persoană prezentă la Catedrala Credinţei, şi-a deschis inima către Dumnezeu la această slujbă şi astfel au putut pleca cu zâmbetul pe buze, plini de speranţă şi încredere în Cel care şi-a întins mâna asupra vieţii lor.

Sute de persoane au cunoscut supranaturalul participând pe 20 martie, la slujba realizată la Catedrala Credinţei din România.

Aşa cum este şi cazul  dnei Dincă Elena:

„Când am ajuns la Catedrala Credinţei, aveam multe probleme, dar exista una care era mai mare decât toate. Am descoperit că am o tumoră la sânul stâng. Deja îmi apăruseră ganglioni la maxilar, aveam dureri mari la braţul stâng, slăbisem mult, dar până atunci nu ştiam ce se întâmplă cu mine.

Eram disperată şi am venit la Biserica Universală ca fiind ultima uşă pentru rezolvarea problemelor, şi într-adevăr aşa afost. Uşa s-a deschis pentru mine şi am fost vindecată într-un mod miraculos

În afară de asta Dumnezeu m-a binecuvântat şi financiar. Înainte nu aveam acasă condiţii prea bune bune de trai. şi astăzi pot să afirm că, cu ajutorul lui Dumnezeu am reuşit să renovez casa şi să am condiţii de viaţă decente”.

Aşa ca şi ea, multe alte persoane şi-au văzut viaţa transformată prin puterea credinţei în urma acestei slujbe.

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *