91 de zile în Adăpostul Celui PreaÎnalt

În primele trei luni ale acestui an, la Catedrala Credinței și în toate Lăcașurile Credinței din țară are loc campania “91 de zile în Adăpostul Celui Prea Înalt”, al cărei obiectiv este protecția vieții cui participă la acest propozit și de asemenea a celor din familia lor.

Campania, cu bază în Psalmul 91, a început în prima zi a anului și ține până pe 1 aprilie, un total de 16 săptămâni care reprezintă cele 91 de zile.

Un verset pentru fiecare săptămână din cele 16, care formează Psalmul 91. Coincidență? Nu. Dumnezeu Însuși garantează protecția Sa tuturor celor care vor fi în Adăpostul Lui.

Dar de fapt, cine poate locui în Adăpostul Celui Prea Înalt și ce reprezintă acesta?

Episcopul Macedo explică:

“Adăpostul Celui Prea Înalt este cel care ne face să fim protejați, să fim păziți de tot răul. Dar locuiesc în el doar cei care îl găsesc, pentru că el nu este sub cerul liber ca oricine să poată intra. Nu este ca o piață deschisă în care intri și ieși în voie. Doar cei care găsesc acest Adăpost și se adăpostesc în El, au protecția Celui Prea Înalt.”

Această promisiune descrisă în versetul 3, la fel ca celelalte, este îndreptată în exclusivitate spre cei care locuiesc în Adăpostul lui Dumnezeu și prin urmare sunt sub protecția Sa.

Cine este în afară, este supus ploii, furtunii, intemperiilor vieții, este vulnerabil la lațul vânătorului, adică la capcanele diavolului și la tot felul de rele din această lume.

Dacă crezi că te-ai născut ca să suferi și nu știi ce este bucuria, să știi că toate acestea nu sunt rodul ghinionului așa cum spun mulți. Totul este o consecință a faptului că ești în afara Adăpostului Celui Prea Înalt și deci fără protecția lui Dumnezeu. “Când găsești adăpostul lui Dumnezeu, care este Domnul Iisus, găsești Altarul lui Dumnezeu. Nici o ciumă, vrăjitorie, invidie sau răutate nu îi atinge pe cei care stau sub protecția Lui” evidențiază episcopul.

Dacă te simți dezorientat și pierdut, să știi că vei avea siguranța că nici un rău nu te va atinge doar când vei găsi Adăpostul Celui Prea Înalt și te adăpostești în el. Când se va întâmpla asta, nu vei mai depinde de nimeni, ci doar de tine însuți și

de Dumnezeu și nici o ciumă nu te va atinge pentru că ești păzit, protejat sub aripile Celui Prea Înalt”.

“Ierusalime, Ierusalime, care ucizi profeții și împroști cu pietre pe cei trimiși la tine. Cât de des am voit să strâng pe copiii tăi cum își strânge găina puii sub aripi și ați refuzat.”- Matei 23:37

Domnul Iisus este Adăpostul Celui Prea Înalt, care îi păzește și îi protejează pe cei care cu sinceritate se dăruiesc Lui din toată inima. Dar este nevoie să fii dispus să întorci spatele acestei lumi, vieții vechi, ca să-L poți găsi.

Vino să participi la această campanie și să ai protecția lui Dumnezeu pentru tine și familia ta

Catedrala Credinței- Șos. Fundeni nr.11, sector 2 București

și în toate Lăcașurile Credinței din țară

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *