ACUM E RÂNDUL TĂU…

De câte ori dvs nu ați încercat să vă schimbați obiceiurile dvs, modul de a acționa și de a gândi?

 

Excesul de informații și preocupări întunecă judecata noastră și postura noastră în viață.

Zilnic, suntem contaminați cu vești care arată nenorocirea socială; de melodii care apelează la sentimente; filme care influențează trădările, furturile și agresivitatea care ne depărtează  de fiecare dată mai mult de ceea ce într-adevăr este important.

Postul lui Daniel

Conform dicționarului, postul semnifică ‘’Privarea de la mâncare de-a lungul unei perioade; privarea de la orice fel  de alimente de-a lungul unei zile în spirit de penitență, abținere’’.

Pe parcursul Bibliei, se citesc de multe ori referințe la post. Fie în Vechiul sau în Noul Testament, sunt multe dățile în care o singură persoană, un grup sau un popor se adună pentru o cauză prin intermediul acestei practici.

Este utilizat ca un mod  de a arăta  lui Dumnezeu propozitul său… Prin post, există o mai mare apropiere de Dumnezeu, pentru că totul este făcut ca o formă de consacrare a trupului și sufletului.

Totuși, se înșeală cine se gândește că a posti semnifică doar abstinența de la alimente… E mult mai mult decât asta. Este o dezintoxicare fizică și spirituală. Pentru asta, cine realizează postul se privează de tot ce este secundar sau tot ce poate contamina trupul și sufletul… Fie mâncare, atitudini sau inutilități.

Aveți obiectivul dvs definit

Există diferite motive care conduc persoana să facă un post:  provocări, greve; proteste și chiar motive medicale sau de sănătate! Totuși, principalii care au legătură cu actul de a posti, sunt mai presus de tot religioși.

Cu obiectivul de a apropia omul de Dumnezeu, Centrul de Ajutor promovează al 6 lea Post al lui Daniel. Propozitul de 21 de zile, are ca bază istoria profetului Daniel, care, simțindu-se nedreptățit, a decis să facă un post. Pentru 21 de zile s-a abținut de la alimente și băuturi care contaminau trupul, cum ar fi carne și vin, în favoarea unui răspuns divin.

De la 24 martie la 14 aprilie, în toate Centrele de Ajutor la nivel mondial, se va face un post, nu doar de alimente, dar de tot ceea ce contaminează sufletul dvs: Radio, Televizor, Ziar, Internet, Muzică printre altele.

Ne vom dedica doar edificării spirituale pentru pogorârea Duhului Sfânt.

Postul lui Daniel este oportunitatea dvs pentru a vă naște din Dumnezeu și de a avea o adevărată întâlnire cu Creatorul. Dacă dvs doriți o creștere spirituală sau vreți să primiți pecetea divină capabilă de a schimba complet viața dvs, acesta este momentul!

 

21 de zile de Post pentru Cel mai Important

De la 24 martie la 14 aprilie

Aflați mai multe într-un Centru de Ajutor mai apropiat de dvs

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *