Anul Nou

LUNI, ZIUA DE 31 DECEMBRIE

Este o mică frontieră, un spațiu de doar câteva secunde, care ne separă de sfârșitul unui ciclu și face intrarea  pentru începutul altuia, unde totul este posibil…ESTE DE AJUNS CA DVS SĂ CREDEȚI!

Este o senzație specială când  avem de a face cu ceva ’’nou’’. Simțim în mâinile noastre tot potențialul că ceva se experimentează pentru prima dată și de aceea putem să-i dăm forma pe care o dorim… este excitarea prezentă în ‘’Noaptea Anului Nou’’. Cum va fi? Ce voi face? Cum voi trăi? Evident, mulți dintre noi avem de a face cu presupunerile care sunt făcute în jurul nostru, să vedem:

Vis-a-vis de familia dvs: ‘’Cum vom trăi?  Cum vom plăti facturile? Ce vom mânca?’’… aceste întrebări, din nefericire chinuiesc mii de familii în România și puțin din toată Europa. Una câte una, diferitele țări europene se rostogolesc în fața crizei care afectează bătrânul continent. Pentru cei care au în sarcina lor copii și dintr-o dată s-au văzut fără serviciu, 2013 pare să fie începutul sfârșitului…

Vis-a-vis de colegii dvs de muncă: ”Nu merge bine deloc…’’;  ’’Se gândesc la concedierea unor angajați, chiar și cei cu contract permanent’’. Există o frică latentă, o senzație de falsă siguranță între colegii dvs de muncă și această teamă contagioasă vă face să considerați anul următor ca unul dintre cele mai proaste care au fost vreodată la nivelul forței de muncă. ‘’Dacă atâția au fost concediați, același lucru se poate întâmpla și cu mine!’’veți gândi dvs…

Vis-a-vis de patronul dvs: În 2012 peste 15000 de firme au fost nevoite să ceară insolvență. Firme mari și mijlocii din mai multe domenii de activitate au lăsat mii de muncitori pe drumul amărăciunii, fără vreo sursă de întreținere. Nu au mai plătit facturile, apoi cu timpul, chiria casei… până când cer josnica insolvență. În ultimii ani cererile de insolvență familială au atins cote destul de mari.

Vis-a-vis de mass-media: 2013 va fi un an foarte dificil, în care multe familii deja ‘’masacrate’’ de măsurile de austeritate vor înfrunta mari dificultăți. Cu mai mult de 700 mii de șomeri, pronosticul nu are nimic încurajator și știrile sunt doar o înrăutățire zilnică a senzației de descurajare care se face simțită.

Vis-a-vis de Guvern: ‘’Anul 2013 va fi un an complicat’’ a declarat consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru. Va  exista o creștere a impozitelor și taxelor cu 16,5%, acesta a fost anunțul Guvernului, privind creșterea impozitelor propusă pentru 2013. Pentru Guvern nu există altă soluție pentru a remedia situația în care trăim. De aceea 2013 va fi un an dificil, nu doar pentru contribuabili cât și pentru celelalte categorii de persoane.

Dar… dacă, într-o noapte dvs ați avea posibilitatea de a rescrie viața dvs ?  În Noaptea Anului Nou ne vom dedica schimbării acestei situații în totalitate! Viața nouă pe care anul nou o va aduce pentru noi, este plină de speranță, pozitivism și recunoaștere că TOTUL ESTE POSIBIL! Dacă mintea dvs poate CONCEPE , atunci credeți că dvs veți putea AVEA!  Nu lăsați viața dvs în mâinile celorlalți, alăturați-vă nouă, investind în cine crede în dvs, pentru că aceasta este noaptea în care viitorul dvs este deschis și totul, dar TOTUL se poate întâmpla!

Șos. Fundeni, nr. 11 – Sector 2
Bucuresti
021 255 73 00 – 0721 805 569

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *