Caravana în Ploiești

Joi,  04 aprilie, Caravana Credinței cu 5 preoți a fost primită de cei din orașul Ploiești, unde în această zi s-a realizat o mare slujbă de credință. Înainte de începerea slujbei, în sală se puteau observa persoane din toate categoriile de vârstă, care au venit cu speranța și încrederea că vor găsi o rezolvare la necazurile care nu le dau liniște de ani de zile.  Indiferent de problemele care existau în viețile lor, părintele Lucian care a oficiat această slujbă împreună cu cei 4 preoți prin intermediul rugăciunilor făcute au hotărât binecuvântarea celor prezenți atât în sensul sănătății, cât și în sensul familial, financiar sau spiritual. Și pentru a întări cu faptele că prin credință minuni se pot întâmpla, multe persoane au mărturisit transformările primite participând cu încredere și perseverență la slujbele realizate  în Ploiești.  Nu putem uita de menționat și rugăciunea făcută spre finalul slujbei în care preoții s-au rugat ca prezența lui Dumnezeu să umple inimile tuturor de pace, liniște, bucurie, cei prezenți plecând cu forțele reînnoite și cu încrederea că viața lor nu va mai continua la fel.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

9 comentários

Rasnoveanu Mariana Răspunde 5 aprilie 2013 la 18:36

Pentru mine a fost cea mai puternica slujba de cand particip la Centrul de Ajutor aici in Ploiesti. M-am simtit extraordinar de bine!

Selaru Anton Răspunde 5 aprilie 2013 la 18:45

Am 87 ani si vreau sa marturisesc ca in nici o alta biserica pe unde am fost pana acum, n-am simtit cea ce-am simtit aici. Ma simt sanatos, am pace sufleteasca si Duhul Sfant m-a umplut inima de o asa de mare bucurie, incat nu-mi gasesc cuvinte ca sa ma pot exprima! A fost ceva mai mult decat special. Va multumesc domnilor Parintii ai Centrului de Ajutor Spiritual pentru faptul ca existati!

Ing. Octavian Răspunde 5 aprilie 2013 la 19:01

Vin de aproape 3 ani de zile la Centrul de Ajutor Spiritual aici in Ploiesti, si de atunci am participat la toate slujbele speciale care s-au realizat pana acum. Dar din data asta, a fost o slujba deosebit de puternica. Deoarece aici preoti, sunt foarte uniti intr-o unica si adevarata credinta pe care au reusit sa ne transmita noua oamenilor care am participat la aceasta slujba, multa incredere si sinceritate.

Chivu Nicolae - Com. Ciorani, PH Răspunde 5 aprilie 2013 la 19:14

Cand am ajuns aici la slujba cu 5 preoti, aveam o durere de mijloc de aproape 3 saptamani, ma durea in continu. Dupa rugaciunea de vindecare pe care preotii au facut-o la inceputul slujbei, a disparut de imediat.
M-am simtit foarte bine.

Litoiu George Răspunde 7 aprilie 2013 la 13:58

Sunt din Ploiesti, si vreau sa va multumesc domnilor preoti ai Centrului de Ajutor, ca ne-ati oferit o asa de puternica slujba incat am ramas fara cuvinte. M-am simtit eliberat de toate problemele si am prins mai mult curaj pentru a invige orice problema.

Mariana Magdalena Răspunde 7 aprilie 2013 la 14:04

A fost ceva super! De cand particip la slujbele Centrului de Ajutor, viata mea s-a schimbat, acum am linistea sufleteasca, bucurie, forta interioara si am invata sa fiu mereu pozitiva. Aceasta slujba a ramas marcata in sufletul meu.

Pericle Valeriu Răspunde 8 aprilie 2013 la 10:55

De cand particip la slujbele Centrului de Ajutor din Ploiesti, am fost eliberat de multe probleme. Am fost eliberat de viciul tutunului si bauturii. Azi ma simt un om transformat datorita Domnului Iisus Hristos care m-a salvat si m-a eliberat de toate problemele. Vreau sa marturisesc ca am plecat de la slujba cu 5 preoti, cu o mare bucurie in sufletul meu.

Marius Răspunde 8 aprilie 2013 la 11:03

Frecventez acest Centru de Ajutor Spiritual de aproape o luna de zile. Am ajuns la aceasta mare concentrare de credinta de joia trecuta aici in Ploiesti, cu multe probleme, mai ales cele spirituale. Dupa aceasta slujba m-am simtit foarte eliberat. Am lasat viciul de tigari, acum ma inteleg bine cu familia mea, ma lupt pentru eliberarea sotiei mele, care o vad din ce in ce mai bine.

Dumitru Maria Răspunde 8 aprilie 2013 la 11:24

Ii multumesc Bunului Dumnezeu ca am gasit aceasta biserica minunata. Aici am invatat sa cred cu adevarat in Dumnezeu si in mine insumi! Sa cred ca pot reusi prin propria ma credinta tot cea ce isi doreste sufletul meu. Despre aceasta slujba pe care ne-ati oferit-o aici in orasul nostru, vreau sa va spun ca am ramas fara cuvinte! In felul in care erati dvs preoti imbracati in acel alb frumos si stralucitor, mi s-a parut ca erati niste ingeri. Cu respect…