Ce fel de viață vă doriți?

O viață de tristețe, suferință, chin, nesiguranță, dificultăți… sau o viață de TRANSFORMARE, MĂRTURISIRE, ÎMPLINIRE? Ce alegeți? Doriți o viață transformată, de mărturisire a minunilor Lui Dumnezeu, împlinită? Iată ce presupune asta:  

Înaintea Tronului O VIAȚĂ TRANSFORMATĂ: Din păcate, astăzi, sunt mulți oameni care merg cu capul în jos, din cauza tristeții imense pe care o simt în interiorul lor. Și, dacă sunteți unul dintre ei, atunci asigurați-vă că veți participa la acest ultim eveniment al anului 2013, la Noaptea de Anul Nou, pentru că va avea un efect transformator asupra vieții dumneavoastră și nu veți pleca de la el tot așa cum ați venit, ci veți pleca fericit și împlinit. Dacă astăzi suferiți, este important să credeți că veți pleca de aici împăcat cu dumneavoastră însuți și cu ceilalți, pentru că Dumnezeu vrea să fiți TRANSFORMAT ÎN TOTALITATE!

O VIAȚĂ DE MĂRTURISIRE A MINUNILOR: Cine nu vrea ca viața lui să fie o mărturie vie a transformării divine? Ei bine, prin participarea la Noaptea de Anul Nou, nu numai că veți face mărturii despre minunile pe care le-ați experimentat în anul care a trecut, dar viața dumneavoastră, în întregime, va fi O MĂRTURIE! Sănătatea, căsătoria, afacerea, familia, viața spirituală, vor fi  o dovadă palpabilă că Dumnezeu este Viu și Puternic, ca nimeni altul!

O VIAȚĂ ÎMPLINITĂ: Este obiectivul cel mai important al acestui eveniment! Când vom avea o viață împlinită? Atunci când vom cuceri fericirea aici, pe pământ, și vom fi siguri că vom avea parte de Bucurie, după moarte. Vreau să spun, sunt împlinit dacă sunt mântuit, și, tocmai de aceea, voi participa la Noaptea de Anul Nou, pentru că vreau să cuceresc o viață împlinită. Totuși, există un preț pentru asta:

”Astfel, dar, preaiubiților, după cum totdeauna ați fost ascultători, duceți până la capăt mântuirea voastră, cu FRICĂ ȘI CUTREMUR, nu numai când sunt eu de față, ci cu mult mai mult acum, în lipsa mea” (Filipeni 2.12).

Sunteți pregătit? Pentru că ăsta e secretul! Cine vrea să aibă o viață împlinită, trebuie să aibă Frică și Cutremur față de Cel Atotputernic! Iar cine are aceste două calități, este ÎMPLINIT!

Acum, dumneavoastră alegeți: dacă vă hotărâți să aveți o viață de tristețe, suferință și chin, sau o viață Transformată, de Mărturisire, Împlinită.

Ce fel de viață vă doriți?

Vom vedea asta, în ultimele ore ale anului care va trece și primele minute ale Noului An…

STABILIȚI-VĂ un plan de acțiune pentru 2014!

Și luați-l cu dumneavoastră în Noaptea de Anul Nou. Bucurați-vă de acest ultim eveniment al anului și aduceți-vă familia și prietenii!

Părintele Lucian va fi la Catedrala Lăcașul Credinței din București – Șoseaua Fundeni, nr. 11, sector 2,

începând de la ora 22.30 până la ora 00.15! Ne vedem acolo!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

mariana Răspunde 17 decembrie 2013 la 22:12

VA ROG MULT S-A VA RUGATI PENTRU SANATATEA MEA A COPIILOR SI NEPOTILOR MEI PENTRU ALUNGAREA FARMECELOR BLESTEMELOR SI FACATURILOR SI PENTRU SANATATEA NOASTRA SI A DUMNEAVOASTRA AMIN