Cum să provoci o petrecere în cer?

Când ai început drumul tău cu Domnul Iisus? Îți poți aminti ziua în care ai avut o întâlnire cu El? Cum era viața ta înainte să se întâmpla asta? Cât de mult s-a schimbat de când ai început să-l urmezi?

În fiecare zi, la Locașul Duhului Sfânt, primim vești bune de la persoanelor vindecate de boli, eliberate de depresie sau de dependență, familiile lor s-au transformat în bine, s-au dezvoltat profesional, s-au împlinit în viața sentimentală și, mai ales, au fost botezați cu Duhul Sfânt, care este cea mai mare dintre toate binecuvântările pe care le putem primi de la Dumnezeu.

Poate povestea ta este inclusă în această listă. De asemenea, este posibil să ai o mărturie pentru a împărtăși despre ceea ce a făcut Domnul Iisus în viața ta. Și, cu siguranță, când îți amintești ce s-a întâmplat, apare o dorință de recunoștință pentru Cel Preaînalt, nu este așa?

Este posibil să retribuim ceea ce a făcut Dumnezeu pentru noi?

Cum să dai ceva Celui care este Rege peste toate lucrurile? Cum putem mulțumi Celui care are ca Cer, tronul Său și pământul este sprijinul picioarelor Sale (Isaia 66: 1)?

Dar știi că există o formă să retrbuiești ceea ce a făcut El în viața ta. În Biblie găsim un psalm de dragoste și recunoștință față de Dumnezeu: ”Ce voi întoarce DOMNULUI pentru toate binefacerile lui către mine? Voi lua paharul salvării și voi chema numele DOMNULUI.” Psalmii 116:12-13

„În față a atâta bunătate și credință de la Cel Atotputernic, psalmistul întreabă cum va putea să arate suficientă recunoștință. Beneficiile pe care le primim de la Dumnezeu abundă și găsim în Scriptură ceea ce El vrea de la noi: să luăm din cupa salvării. Adică să oferim viața noastră pentru El și să ne supunem Lui; să chemăm numele Lui, cu un angajament ferm de a căuta prezența Lui; și putem să ne îndeplinim jurământul trăind credința și dând mărturie autentică tuturor celor din jurul nostru ”, scrie episcopul Edir Macedo în notițele sale de credință despre acest verset special.

Persoana salvată vrea să salveze

Cei care au primit un asemenea har au dorința de a-l împărtăși cu familia, prietenii, cunoscuții și chiar străinii. Vor să arate celor căzuți și cu inima frântă, de exemplu, că există o cale de a ieși din golul în care trăiesc.

De aceea, dacă dorești să-i daruiești ceva lui Dumnezeu în semn de recunoștință pentru tot ce a făcut El și să provoci o sărbătoare în ceruri, câștigă suflete pentru Împărăția Sa. Căci propriul Domn Iisus a spus: Vă spun că tot așa va fi bucurie în cer pentru un singur păcătos care se pocăiește” Luca 15:7

Marea sărbătoare spirituală

De aceea, la Locașul Duhului Sfânt, pe 13 octombrie, toți participanții de la sfânta liturghie specială care se va desfașora în toata România, participanții vor bea din ”Cupa Sfânta”, citat de psalmist. Va fi o sărbătoare spirituală. Pentru a face acest lucru, invita pe toți cei cunoscuți la această mare petrecere.

București pe Șos. Fundeni nr. 11 sector 2 și la orice Locaș a Duhului Sfânt din România.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *