De ce?

bannerDe câte ori nu v-ați întrebat ”de ce?” De ce mi se întâmplă mie asta? De ce nu-mi ajung banii? De ce nu pot să mă angajez? De ce sunt depresiv?

Bolile, nereușitele, stările rele, viciile, toate au un motiv. Nu au apărut din întâmplare în viața dumneavoastră. Dacă veți afla motivul, veți putea acționa, ca să schimbați efectele pe care acesta le-a produs în sănătatea, finanțele, emoțiile și comportamentul dumneavoastră. Veți avea de luptat și perseverat, dar se va merita: veți avea o viață nouă, veți fi o persoană nouă. Veți avea sănătate deplină, succese mari, bucurie nemărginită, voință de fier.

De ce să încheiați încă un an, cu aceeași viață? Cu aceleași probleme nerezolvate, nevoi nesatisfăcute și visuri neîmplinite? Participați Duminică, 16 Noiembrie, la evenimentul De ce? care se va ține la Catedrala Credinței din București și la Centrele de Ajutor Spiritual din întreaga țară. Beneficiați de rugăciunile făcute cu credință, de preoții de aici. Credința lor, conjugată cu credința dumneavoastră, va răsturna situația!

De Ce?
Duminică, 16 Noiembrie
La Catedrala Credinței din București și
Centrele de Ajutor Spiritual din întreaga țară
La orele 9 și 15

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *