Duhul tău Viața ta – 13 Aprilie

Evenimentul “Duhul Tău, Viața Ta”

Ziua de 13 Aprilie, a fost una memorabilă pentru persoanele care au participat la marele eveniment ’’Duhul Tău,Viața Ta’’ de la Sala Palatului. Mulți au ajuns cu mult înainte ca ușile Sălii Palatului să se deschidă, așteptând cu nerăbdare să poată intra.

Hotărâte de a isprăvi cu tot ceea ce le aduce suferință, sute de persoane din toată țara nu au vrut în nici un fel să piardă această oportunitate de a fi la această concentrare de credință. Pe parcursul desfășurării evenimentului, au fost făcute multe rugăciuni cu scopul  isprăvirii necazurilor din viețile celor prezenți, pentru că , tot într-o zi de vineri cu mult timp în urmă, Iisus Hristos  deja a luat asupra Sa toate suferințele și durerile noastre, astăzi având dreptul la o viață binecuvântată. Și acest lucru a fost demonstrat prin interviurile luate de Pr. Lucian de la multe persoane care au urcat în  altar pentru a povesti schimbările din viețile lor, schimbări care și-au avut începutul în propriul lor duh.

Acest eveniment a fost unul de neuitat în viețile multora , lucru dovedit la sfârșitul evenimentului ,prin mărturisirile participanților, care au plecat reînnoiți în interior, plini de pace și bucurie și tot odată având siguranța că din acea zi viața lor nu va mai fi la fel.

Evenimentul „Duhul Tău Viaţa Ta” în Portugalia

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *