Duhul tău, viaţa ta!

Pe 22 Aprilie, în Vinerea Mare, CdAS a susţinut cea mai mare slujbă din toate timpurile în România la Sala Palatului. Scopul acestei liturghii a fost de a arăta lumii Puterea lui Dumnezeu care este vie şi de a da şansa celor doborâţi să aibă şi ei parte de o înviere în viaţa lor şi anume, ca ceea ce este mort: sănătatea, relaţia familială, situaţia economică, viaţa sentimentală şi de cuplu, viaţa profesională, liniştea sufletească ş.a.m.d. să fie înviate.

Slujba a fost programată la ora 15:00, însă la ora 13:00 a fost nevoie să se deschidă uşile datorită marii mulţimi ce aştepta cu nerăbdare la uşă, marele eveniment. Unii dintre ei au ajuns la Sala Palatului chiar de la prima oră pentru a se asigura că nu vor rata această mare manifestare de credinţă.

Pe parcursul slujbei, cei 2100 de oameni prezenţi, au putut asculta mărturisirile a zeci de persoane ce erau entuziasmate să împărtăşească cu ceilalţi, minunile pe care Dumnezeu le-a făcut în viaţa lor.

Părintele Lucian, responsabilul lucrării evanghelice CdAS România, a deschis viziunea enoriaşilor cu privire la un lucru demn de luat în considerare şi esenţial pentru viaţa oricui. El a vorbit despre învierea lui Hristos şi de importanţa ca omul să aibă o relaţie cu El.

El a învăţat mulţimea de oameni care s-a adunat la fericitul eveniment că Dumnezeu nu a murit degeaba şi că prin moartea şi învierea lui, noi astăzi avem dreptul la fericire, la o viaţă realizată şi mai presus de tot, la mântuire.

S-au făcut rugăciuni de sănătate, familie, prosperitate, de laudă către Dumnezeu şi de dezlegare, iar efectul a fost unul vizibil. Mulţi au resimţit pe pielea lor ce înseamnă să fie atinşi de puterea vindecătoare, eliberatoare şi constructoare a lui Dumnezeu care le-a binecuvântat vieţile şi le-a deschis o uşă spre un nou început celor ce au ales să fie la Sala Palatului în această după-amiază.

Lumea a plecat fericită acasă şi nici unul dintre ei nu a regretat nici o secundă, prezenţa lor la CEA MAI MARE SLUJBĂ DE MINUNI ŞI CREDINŢĂ.

Evenimentul DUHUL TĂU, VIAŢA TA ÎN ALTE LOCURI:

.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *