Duminica Trâmbițelor

Din păcate, anul 2020 a fost marcat de efectele unei pandemii care i-a dus pe mulți la datorii, șomaj, faliment, dependențe, nefericire în familie și la mai multe boli …

Când Domnul Oștirilor lui Israel a ordonat să se sufle trâmbițele pentru război, victoria era deja garantată: “Dar Duhul DOMNULUI a venit peste Ghedeon și el a sunat din trâmbiță; și Abiezer s-a adunat după el.” (Judecatori 6:34). Din acest motiv, Duhul Domnului În Ghedeon l-a făcut să sune din trâmbiță, să-i cheme pe cei care aveau același sentiment ca și el – de revoltă, de „AJUNGE” împotriva mizeriei, împotriva acelei idolatrii care nu rezolva nimic …
Câțiva dușmani s-au ridicat împotriva ta și a întregii tale familii … Cu toate acestea, anul nu poate și nu trebuie să se încheie așa!
Duminică, 21 iunie, vom suna din TRÂMBIȚE, chemându-i pe cei revoltați, pe cei umiliți, pe ce neconformați și pe toți cei care se confruntă cu un război!

“Și dacă mergeți la război în țara voastră împotriva dușmanului care vă oprimă, atunci să sunați o alarmă cu trâmbițele; și veți fi amintiți înaintea DOMNULUI Dumnezeului vostru și veți fi salvați din mâna dușmanilor voștri.” (Numeri 9:10)

ESTE, LA SUNETUL TRÂMBIȚELOR CĂ…

Cei asupriți vor fi eliberați!

Bolnavii vor fi vindecați!

Familiile vor fi restaurate!

Datoriile vor fi rezolvate!

Și toți vrăjmașii tăi vor fi învinși!

Nu rata această duminică, deoarece Trâmbițele vor suna la Catedrala Credinței!
Șos. Fundeni nr. 11, sector 2, București.
Și la toate Locașurile Duhului Sfânt din țară.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *