Focul Sfânt 2016

15085626_1237760466290476_6033421915928222046_nUNDE ȘI CÂND VA AVEA LOC FOCUL SFÂNT?

În fiecare campanie, cererile oamenilor sunt duse într-un loc sfânt- care este scenariul biblic al unei mari manifestării a lui Dumnezeu.

De data aceasta, la Focul Sfânt cererile sunt strânse și duse pe Muntele Sinai, unde Dumnezeu a făcut o alianță cu poporul lui Israel să-l scoată din sclavia  din Egipt, în vremurile biblice ale lui Moise.

În zilele de azi, Muntele Sinai este încă un loc pentru alianța cu Domnul. Cine urcă în acest altar ajunge să cunoască și să trăiască minunile Celui Prea Înalt.

Campania se desfășoară între 27 noiembrie și 18 decembrie. La terminarea Focului Sfânt pe Muntele Sinai, episcopi și preoți din toată lumea își vor uni credința și vor prezenta cererile poporului Domnului, ca, credința fiecărei persoane simbolizată prin ceea ce a fost prezentat în Altar să strige pentru ea, mișcând mâna lui Dumnezeu ca să răspundă la fiecare rugăminte în Locul în care El l-a chemat pe Moise (Exodul 24:12-18)

Totuși, mai mult decât să sacrificăm trebuie să ne păstrăm credința în Dumnezeu, având încredere în ceea ce El ne va da. Este foarte important să nu ne îndoim sau să murmurăm, ca să-ne păstrăm această convingere în Domnul Iisus. Credința în promisiuni nu poate fi pătată de îndoială, ci trebuie să fie păstrată curată, având siguranța că minunea pe care o așteptăm atât de mult se va întâmpla în viața noastră.

Rezultatul acestui act îndrăzneț de credință poate fi observat în toate Centrele de Ajutor din lume, precum și  în mijloacele sale de comunicare (reviste, ziare, TV, radio, internet) când mii de oamenii mărturisesc realizările obținute prin Focul Sfânt.

Dacă treci prin diferite lucruri rele în viața ta, dacă treptat căsnicia ți se distruge, dacă familia ți se dezbină sau dacă situația financiară este la pământ -indiferent de religia sau crezul tău- ia o atitudine de credință! Nu-ți deplânge situația, ci hotărăște-te să pui capăt întregii suferințe folosind credința inteligentă.

Catedrala Credinței- Șos. Fundeni nr. 11 sector 2 și în celelalte Centre de Ajutor:

Pitești- Calea Craiovei, fostul cinema “Dacia”

Ploiești- Str. Gheorghe Doja nr. 62

Cluj-Napoca- Str. Ploiești nr. 51, fostul cinema “Steaua Roșie”

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *