Ieșirea din criză

CONFERINȚĂ MOTIVAȚIONALĂ

Cine nu este îndrăzneț și curajos mereu îi va fi teamă să facă o investiție, să-și schimbe serviciul, să-și deschidă propria afacere, adică să se avânte, dar cu inteligență, pentru ca așa se învinge! Cum această poveste a îndrăznelii este sinonimă cu inconsecvența sau nebunia pentru mulți astăzi viața economică stă pe loc de ani de zile, dar realitatea este aceasta: trebuie să existe curaj pentru A ACȚIONA, pentru a realiza o manevră de risc sau de a face un pas mare.

Știm din experiență, că cei mai afectați de CRIZĂ sunt cei timizi, aceia care nu reacționează imediat împotriva CRIZEI pe care o înfruntă.

Exercițiul săptămânii: Acționați diferit la serviciu sau la firmă, vorbind cu hotărâre, privind în ochi, acționând cu convingere. Îndrăzniți să înfruntați situațiile care înainte vă înspăimântau; faceți ceea ce dvs niciodată nu vă gândeați că sunteți capabil să faceți.

În fiecare Luni, veniți să participați la slujba Cuceririlor Financiare ca să aflați ce trebuie să faceți pentru a fi un învingător.    Luni orele 09:00 | 15:00 |19:30

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *