Mantaua de Eliberare

manto-da-yMantaua de Eliberare – Eliberează-te de orice rău!

Nu contează originea ta sau convingerea religioasă; nu contează dacă ești o persoană bună sau rea; nu contează dacă faci acte de caritate sau trăiești doar pentru a-ți satisface capriciile. Adevărul este că mii de oameni, de ani de zile poartă asupra lor un rău, fără să se poată elibera de el.

 Fie el personal, familial, economic, răul pe care îl ai asupra ta atinge toate domeniile vieții tale, fără excepție. Ai obosit să mai cauți o alternativă pentru stadiul în care te afli și care este considerat ireversibil?

Căci îşi zicea: Dacă aş putea să mă ating măcar de haina Lui, voi fi vindecată! Imediat izvorul sângelui ei a secat şi ea a simţit în trup că fusese vindecată de boala ei.” (Marcu 5:28-29)

MANTAUA ROȘIE – Așa cum Domnul Iisus dorea s-o elibereze pe acea femeie de răul pe care-l avea asupra ei de 12 ani, el dorește să te elibereze de răul care este asupra ta, cine știe, poate chiar de mai mult de 12 ani. Fă o alegere inteligentă și vino să atingi MANTAUA PENTRU ELIBERARE și ELIBEREAZĂ-TE DE ACEA GREUTATE, odată pentru totdeauna!

În fiecare săptămână, participați la această Slujbă de dezlegare.

Vineri – La ora 09:00 – La ora 15:00 – La ora 19:30

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *