Mare distribuire a Sfântului Mir

Mare distribuire a Sfântului Mir, simbol aL Divinului Duh Sfânt, sfințit în Templul lui Solomon.

Pentru a unge bolnavii, casa, locul de muncă, mașina…

Cu Pecetea Duhului Sfânt, acest Sfânt Mir Sfințit în Templul lui Solomon de către Episcopul Edir Macedo și preoții Centrului de Ajutor (Bisericii Universale) din toată lumea, va proporționa sănătate fizică, spirituală, familială, sentimentală și economică.

Veniți să primiți un flaconaș din acest Mir care va fi distribuit Duminică pe data de 13 August și veți vedea minuni fără precedent în viața dvs!

20 ani depresivă

Fiind nevoită să bea 30 de pastile toate zilele și fără soluție, Elizabet a descoperit secretul vindecării definitive
“Am suferit cu depresie timp de 20 de ani și luam 30 de pastile pe zi. Am căutat ajutor în medicină chiar și în străinătate și îmi spuneau că nu există soluție pentru cazul meu.
Dar, după ce am primit Sfântul Mir la Catedrala Credinței, am început să îl folosesc și am fost vindecată complet de depresie. A fost o zi în care am uitat să beau pastilele, și atunci mi-am dat seama că eram liberă. Astăzi, nu mai am nevoie să mai beau pastile și sunt sănătoasă!” Elizabet

“Nu se mai putea face nimic pentru soțul meu!”

În ciuda diagnosticului grav, Teresa nu a renunțat să lupte împotriva cancerului care afecta soțul ei.

“Soțul meu a avut un cancer foarte grav la piept și medicii doar spuneau că situația lui era foarte rea și că nu se mai putea face nimic. Pentru medicină el nu mai avea soluție!

După ce am primit Sfântul Mir la Catedrala Credinței, am început să-l ung pe soțul meu în fiecare zi și el a fost vindecat în totalitate. De opt ani soțul meu este complet sănătos!” Teresa Pires

Catedrala Credinței

Șos. Fundeni Nr. 11, sector 2, București

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *