”Toate zidurile au căzut”

Nimic nu se obține fără sacrificiu. Nici o problemă nu se rezolvă fără să depunem efort. Nici un vis nu se împlinește fără să ne practicăm credința. Anul care vine are 365 de zile de cuceriri sau nereușite, de soluții sau probleme. Sacrificiul face diferența.

După ce toate jurămintele adresate Lui Dumnezeu au fost făcute de credincioșii de la Centrele de Ajutor Spiritual din mai multe țări din Europa, în cadrul campaniei Focul Sfânt în Altarul Lui Dumnezeu, mai mulți preoți au plecat în Țara Sfântă pentru a-I prezenta Lui Dumnezeu sacrificiile și cererile făcute de oameni pentru rezolvarea problemelor sau împlinirea obiectivelor, pentru anul 2014. Sacrificiul va avea rezultate, însă, numai pentru aceia care cred cu tărie că distrugerea zidurilor din viața lor este posibilă, care manifestă o credință supranaturală și care acționează pe baza ei.  

Așa cum Iosua a crezut în Profeția Lui Dumnezeu de cucerire a cetății Ierihonului și a pus în practică Cuvântul Lui, scoțând strigăte puternice de biruință, tot așa preoții de la Centrul de Ajutor Spiritual au crezut în Profeția cuceririi binecuvântării pentru toți credincioșii și au scos strigăte de biruință. Și asta, chiar pe locul unde a existat cetatea biblică, în prezența ruinelor care mărturisesc minunile făcute de Dumnezeu.

Înarmat cu o credință neclintită, părintele Bruno, reprezentantul României în Țara Sfântă, a scos strigăte de biruință pentru cei care i-au încredințat cererile, și s-a rugat ca zidurile care îi înconjoară să cadă, iar imposibilul să devină posibil pentru ei. A fost un moment unic, care va transforma viața miilor de oameni care au participat la acest eveniment. Nu au fost uitați nici Zeciuitorii, pentru că preoții s-au rugat, în Grădina Mormântului, pentru binecuvântarea lor cu tot ce vor avea nevoie, în 2014.

„Ne-am îndeplinit misiunea. Cererile dumneavoastră au ajuns la ruinele Ierihonului și toate zidurile au căzut. Acum, mai sunt trei lucruri pe care le puteți face:

* Să fiți atenți: nu la viața altora, nici la știrile de la ora 17… ci la propria persoană, la credința, gândurile, cuvintele și acțiunile pe care le aveți.

* Să luptați: să perseverați în practicarea credinței inteligente, să credeți în rezolvarea problemelor ”imposibil” de soluționat, să credeți în obiectivul și visul pe care vreți să le realizați.

* Să depindeți numai de Dumnezeu: să fiți conștient de importanța Duhului Sfânt, să căutați să vă dezvoltați Mântuirea, pentru că, fără El, suntem limitați” – a spus Episcopul Julio Freitas.

Acum puteți să intrați în Noul An cu siguranța rezolvării problemelor, cu certitudinea atingerii scopurilor, atâta timp cât vă activați credința și o practicați. Atâta timp cât vegheați, luptați și depindeți numai de Dumnezeu. Pentru că sacrificiul face diferența…

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *