Noaptea de Anul Nou – 2016

vigilia site”Ridică-te de jos!”

Mulți sunt iluzionați că viața lor este destul de bună… că deși sunt bolnavi, nu simt atâtea dureri… că deși sunt săraci, nu trec prin atâtea lipsuri… că deși sunt nefericiți, suportă bine viața pe care o au. Nu te iluziona, încă ești la pământ!

Oare viața ta a fost făcută ca să fie trăită la pământ? Deși poate că răspunzi că nu, în practică, am observat că marea majoritate spune un DA răsunător. ”Cum? Eu nu am acceptat niciodată ca viața mea să fie așa!” dar, realitatea este că ai acceptat să trăiești zi de zi situații care te fac doar să te simți tot mai trist și mai apăsat. Când se întâmplă aceasta?

-Când sănătatea ta este la pământ din cauza unei boli care nu-ți permite să te ridici în fiecare zi ca să lucrezi cu energia care trebuie…

-Când finanțele tale sunt compromise și în fiecare zi trebuie să numeri banii ca să poți supraviețui, alegând facturile pe care le poți (sau nu) plăti…

-Când familia este dezbinată și rar vorbiți între voi și o faceți doar ca să vă acuzați sau ca să agravați starea generală rea

-Când interiorul tău este atât de distrus și deprimat că nu mai crezi într-un viitor mai bun, deoarece ești la pământ și fără vreo putere ca să te ridici!

”Voi sunteţi sarea pământului. Dar dacă sarea îşi pierde gustul, prin ce va fi făcută din nou sărată?! Nu mai este bună la nimic, decât să fie aruncată afară şi călcată în picioare de oameni.” (Matei 5:13)

Mulți trăiesc așa, la pământ, călcați în picioare de alții, în așteptarea că-și vor recăpăta gustul și bucuria de a trăi.

Să începi 2016 continuând să fii la pământ va fi alegerea ta, căci pe data de 31 decembrie 2015 va fi trecerea spre o existență nouă, cu o viața dezvoltată în toate domeniile.

”Cei care se abat de la Tine vor fi scrişi pe pământ.” (Ieremia 17:13)

Nu te abate de la Cel care îți oferă nenumărate șanse ca viața ta să se transforme! Vino să intri în Noul An cu principii bune, schimbând ceea ce știi că te-a făcut să fii la pământ și fără vreo posibilitate să te ridici!

Te așteptăm la această ”Trecere dintre Ani” care nu va mai fi încă una, ci aceea care-ți va schimba viața, care o va ridica odată pentru totdeauna de la pământ!!

Cu siguranță atât tu cât și eu am pierdut multe oportunități și am făcut multe greșeli în acest an, 2015. Dacă vei fi prezent înaintea lui Dumnezeu în Casa Lui de Rugăciune la această trecere din anul vechi în Anul Nou, totul se va face nou!! Este de ajuns să vii, pentru că Dumnezeu și noi te așteptăm cu brațele deschise!

Joi, 31 decembrie la ora 22.30

Catedrala Credinței

Șos. Fundeni nr.11

Sector 2, București

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *