Noaptea Mirelui

BANNER SITE MIRELEDepinzi mereu de cineva? Vrei ca cineva să te ajute? Să te îndrume? Te simți mereu slab? Crezi că credința îți este slăbită? Oscilezi constant în funcție de circumstanțe?
Această Seară a fost pregătită pentru tine care ai lampa stinsă sau aproape stinsă… și pentru tine care ești chibzuit(ă) ca să nu-ți pierzi Frica față de ceea ce este Sfânt! Pregătește-te pentru această seară unică care îți va marca viața ca niciodată! Răspunde acestei convocări!

ULEI SFINȚIT
Duhul lui Dumnezeu
Pune într-o sticluță puțin ulei de măsline din casa ta. În timpul slujbei vei primi o picătură din Uleiul Sfințit în Ierusalim, acolo unde Duhul Sfânt s-a pogorât peste toți.

CINE ESTE DUHUL LUI DUMNEZEU ȘI DIN CE MOTIV TREBUIE SĂ-L CĂUTĂM?
Duhul lui Dumnezeu este Pecetea, Garanția că Dumnezeu a început să trăiască înăuntrul nostru, asigurându-ne mereu că Puterea s-a născut, există și persistă, ca să ne facă să continuăm până la MÂNTUIREA noastră!
Duhul lui Dumnezeu este resursa noastră constantă în momentele bune și rele. În urcușurile și coborâșurile din viața noastră  El este Elementul stabilizator, întăritor și însuflețitor. Prin Ungerea de la Duhul lui Dumnezeu,  toată tristețea ta se va transforma în Bucurie, complexele, traumele sau slăbiciunea se vor transforma în Putere și nehotărârea în Decizie, totul prin ungerea care îți va oferi Bunul cel mai Mare: Duhul lui Dumnezeu.

Miercuri, la ora 19.30
NOAPTEA MIRELUI
O NOAPTE DIFERITĂ DE TOATE CELELALTE!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *