Plimbare Iubirii 2019

Scopul Plimbării Iubirii este să promoveze dialogul dintre cupluri – sau este o scuză perfectă pentru a cunoaște „aceea”persoană în care ești interesat.Pot doi să meargă împreună, fără să se fi învoit?” Spune biblia în Amos 3:3

Să cunoști o persoană suficient de bine pentru a decide dacă vrei să-ți petreci restul vieții cu ea nu este o sarcină ușoară.

Dacă nu există niciun acord între cei doi, cum vor merge ei împreună pe drumul vieții? Și cum va exista un acord dacă nu există un dialog între ei?

Multe cupluri ar da orice, pentru o oportunitate de a-și deschide inimile unul altuia, fără teama de a declanșa un argument sau o neînțelegere. Însă rutina, graba zilnică și teama ca aceea conversație să se încheie prost le fură oportunitatea de a se cunoaște mai bine și de a-și îmbogăți relația.

Plimbarea Iubirii este o oportunitate de dialog. Cu toate acestea, recomandăm participanților să respecte anumite reguli pentru un dialog eficient în timpul plimbării. Nu uita să porți tricoul The Love Walk. Ploaie sau soare strălucitor, asigurați-vă că vă alăturați! (Când a fost ultima dată când ați mers împreună pe ploaie?)

De aceea vă invitam să fiți cu noi la această Plimbare a Iubirii pe data de 05 Octombrie, sâmbătă la ora 10:00.

De la ora 9:00 ne vom strânge la Catedrală Credinței (Șos. Fundeni 11, sector 2, București) unde vom avea un autobuz. La ora 10 plecăm spre Parcul Herăstrău.

Dacă doriți să participați cu noi doar va trebui să fiți prezenți cu dispoziția de a învăța și să fiți atent la urmatoarele reguli.

Atenție la aceste reguli.

  1. Eliminați distragerile pentru a vă concentra pe conversație. De aceea, nu mergeți cu copii sau animale. Opriți telefoanele mobile. Momentul este doar al vostru și a mai nimănui.
  2. Decideți că, conversația va păstra un ton pozitiv și că nu vă veți ataca, critica, judeca sau jigni reciproc. Nu permiteți ca dialogul să devină o discuție. Fiți înțelepți în folosirea cuvintelor. Respectarea întrebărilor din acest ghid vă va ajuta să mențineți conversația pozitivă.
  3. Fiți sinceri, răspundeți la întrebari de o formă transparenta.
  4. Faceți Plimbarea fără să vă faceți griji pentru momentul în care se va termina. Nu grăbiți cealaltă persoană. Vă recomandăm să vă programați pentru a petrece la plimbarea iubirii cel puțin 2-3 ore. Chiar și așa, este posibil să nu existe timp pentru a răspunde la toate întrebările și pentru a vorbi despre toate problemele.
  5. Înțelegeți însă că Plimbarea este doar începutul, o bază pentru a facilita dialogul dintre voi începând din acea zi.
  6. Nu întrerupeți cealaltă persoană decât pentru a clarifica ceva ce nu înțelegeți bine. Căutați să preferați să auziți decât să vorbiți.
  7. Nu uitați să aduceți o sticlă de apă, astfel încât să nu vă deshidratați – poate chiar un prânz de picnic!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *