Postul lui Daniel

jjjInteriorul tău are nevoie!

Televizorul deschis la volumul maxim, calculatorul conectat pe facebook, radioul oferă selecția melodiilor preferate…

Imaginează-te într-o sală cu tot acest zgomot de fond, încercând să ai o conversație cu cel mai bun prieten… e greu să te concentrezi, nu-i așa? Viața este așa, ea cere perioade de concentrare, reculegere, de îndepărtare de ceea ce ne orbește, ne surzește, ne întunecă mintea și nu ne permite să vedem, să auzim sau să înțelegem ce este mai important!

Acum, când ai închis televizorul, radioul și calculatorul și stai în liniște, concentrat pe ceea ce faci, reflectă cu mine: ce este de fapt cel mai important? Plăcerea oferită de această lume… sau informațiile fără importanță pe care le primim constant, care pe moment ne satisfac, dar imediat devin fără rost?

Unde este duhul tău în mijlocul acestor lucruri? În câteva cuvinte,  “uitat”, “pierdut”, “subnutrit” pentru că el este mereu pe locul doi, deoarece preocuparea imediată a omului ete trupul și sufletul, neștiind unde se încadrează duhul.

Duhul tău este nucleul a ceea ce ești și poate fi întărit doar alimentat și revigorat de Duhul lui Dumnezeu și Cuvântul Lui.

Cele 21 de zile de Post vor fi Tratamentul de care duhul tău are atâta nevoie, pentru că va fi o perioadă de abținere de la audiovizual, dar și de Comuniune, de Căutare și Reflectare, precum și de citire și meditare, lucruri care îți alimentează duhul, sufletul și mintea.

Participă, pentru bunăstarea generală a vieții tale și a tuturor celor care te înconjoară, pentru că la sfârșitul acestui Post, tu vei fi cea mai bună versiune a ta însuți!

De pe 9 februarie până pe 1 martie

Catedrala Credinței- Șos. Fundeni nr.11, sector 2-București

Și în toate Centrele de Ajutor din țară

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *