Primiți Binecuvântarea

Peste 12 mii de Preoți și Episcopi s-au rugat pentru milioanele de cereri ale întregului popor din Biserica Universală, de pe toată Planeta, în această ultimă Duminică în Templul lui Solomon.

Focul Sfânt, este oportunitatea pentru a vedea cel mai mare vis realizat, sau rezolvarea unei probleme imposibile. Acesta este principiul celei mai mari mișcări de Credință ce există în toată lumea: încrederea în ceea ce nu se poate vedea, Credința într-un viitor excelent pe care Dumnezeu Îl are rezervat pentru fiecare dintre noi. Să se creadă că toate problemele sunt momentane pentru cine urmează Învățăturile și crede în Promisiuni.

Transformarea vieții unei persoane se întâmplă când Credința-Inteligentă este manifestată. Și nu vorbim despre unele probleme rezolvate, unele necesități soluționate, ci acest Foc Sfânt din Israel în Credința lui Ghedeon este pentru a transforma viața dvs cum a fost viața lui Ghedeon: binecuvântată în tot și pe deplin.

În această Credință, Episcopii și Preoții din Lumea întreagă au dus cererile tuturor celor care au participat la acest Foc Sfânt în Templul lui Solomon, și un strigăt puternic a fost făcut către Dumnezeu ca visul fiecărui participant să fie realizat.

Episcopi și Preoți, lideri de țară, au urcat pe Altar, împreună, cu liderul Bisericii Universale, Episcopul Edir Macedo, hotărând binecuvântarea lui Dumnezeu, imposibilul, în viața întregului popor,așa cum s-a întâmplat cu Ghedeon.

“Tu poți să fi fost respins de toată lumea, chiar și de familia ta, dar Domnul Iisus te-a acceptat, și te-a ales pentru a schimba viața ta! Dacă nimeni nu crede în tine, nu contează, Dumnezeu crede în tine!”, a afirmat Episcopul Macedo.

La sfârșitul strigătului, Episcopul Macedo a făcut un apel la toate persoanele, de pe toată Planeta, care urmăreau slujba în direct prin UniverVideo.com, ca să își dăruiască viața în totalitate Domnului Iisus.

În această duminică, la ora 09:00, veniți să primiți binecuvântarea dată de Episcopul Macedo tuturor Episcopilor și Preoților prezenți la această întâlnire. Nu pierdeți această oportunitate!

Catedrala Credinței din București:
Șoseaua Fundeni nr. 11 – Sector 2 – București

Și în toate Centrele de Ajutor din țară.

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *