Să Spuneți Da!

DA-ul care schimbă totul!

image1 - sputeti daDE CE SPUNEM „DA”? Ca să-i mulțumim pe alții… ca să ne mulțumim pe noi înșine… ca să facem voia unui superior, unui membru al familiei sau unui prieten… v-ați întrebat vreodată în ce circumstanțe spuneți DA?

Adesea, căutați cel mai adecvat răspuns la toate situațiile, fiindcă se pare că-i mulțumește pe toți. Pentru că, haideți să vedem, cui nu-i place să audă un DA, atunci când cere ceva de la o persoană sau atunci când așteaptă un răspuns la o nevoie imediată?

Cu toate astea, milioane de oameni au trăit o viață mizerabilă, fără să știe ce este împlinirea personală în niciun domeniu al vieții, asta pentru că în interiorul lor știu să spună doar nu… la exterior, par că spun da, că ei cred că vor veni zile mai bune, dar în subconștientul lor spun nu în mod constant…

„Vreau atât de mult această poziție, dar în adâncul sufletului știu că nu voi putea să-i fac față, sunt atâtea persoane care au mai multe abilități decât mine…”;

„Îmi iubesc atât de mult soțul, dar după toate prin care am trecut, nu cred că va fi posibil să salvăm această căsnicie…”;

„Ce am vrut cel mai mult a fost să am sănătate, să trăiesc mulți ani și să am o viață de calitate, dar nu cred că diagnosticul medical va putea fi inversat, știu că voi muri de această boală…”

NU! NU ȘI NU! Ați reflectat vreodată la situațiile în care viața dumneavoastră a fost definită de un NU? Există mulți oameni care, deși nu verbalizează, pur și simplu NU cred că transformarea vieții lor va fi posibilă…

Cu toate astea, există un DA care transformă toate „NU-urile” dumneavoastră, pronunțate conștient sau inconștient, în SCHIMBĂRI de necontestat! Mai mult, toți oamenii care și-au văzut viața transformată au învățat SĂ SPUNĂ DA:

Unei vieți împlinite;
Liniștii interioare;
Unei familii unite;
Unui trup sănătos;
Fericirii sentimentale;
Progresului în carieră;
Succesului financiar;

SACRIFICIULUI LUI IISUS HRISTOS LA CALVAR!

Totul începe cu acest DA! Care este unic și stă exclusiv în puterea dumneavoastră să-l verbalizați. De aceea, participați la acestă slujbă, în care veți învăța că un cuvânt cu doar două litere face toată diferența în viața mea și a dumneavoastră! Veniți alături de noi și SPUNEȚI DA!

Programarea SĂPTĂMÂNII SFINTE

Există evenimente în viață care pot schimba totul în jurul nostru – de fapt, consecințele acestor evenimente unice au un impact atât de mare, încât împart Istoria Omenirii între ÎNAINTE și DUPĂ! Moartea și Învierea Lui Iisus Hristos au biruit toate aceste evenimente. De aceea, vă prezentăm PROGRAMAREA SĂPTĂMÂNII SFINTE, ca să nu pierdeți niciuna dintre aceste zile speciale și să trăiți PAȘTELE prin ceea ce simbolizează: posibilitatea de a SPUNE DA TRANSFORMĂRII TOTALE A VIEȚII DUMNEAVOASTRĂ!

5 aprilie – Duminica Floriilor

La orele 9 și 15

Intrarea Triumfală a Lui Iisus are loc cu aproximativ o săptămână înainte de Învierea Lui. Iisus a venit călare pe un măgar în Ierusalim, iar oamenii, în atmosferă de sărbătoare, și-au aruncat hainele și mici ramuri de copac înaintea Lui. La acest eveniment, Domnul este celebrat ca „Domn al Păcii”, vrednic de mari onoruri.

VENIȚI SĂ-L ONORAȚI ÎN DUMINICA FLORIILOR, DATĂ CARE PRECEDE DUMINICA ÎNVIERII. CU ACEASTĂ OCAZIE, VOM BINECUVÂNTA RAMURILE ȘI TOATE FAMILIILE.

10 aprilie – Vinerea Mare

La orele 10 și 15

Vinerea Mare este o reamintire a faptului că nu trebuie să ne conformăm problemelor, că putem și trebuie SĂ SPUNEM DA UNEI VIEȚI NOI, că situația cu care ne-am obișnuit nu este „crucea noastră” – de aceea, nu trebuie s-o purtăm! Așa cum s-a făcut o separare clară în urmă cu peste 2.000 de ani, atunci când Iisus Și-a dat Viața pentru noi, tot așa Vinerea Mare poate marca începutul noii dumneavoastră vieți. Aceasta este adevărata semnificație a zilei – acceptarea Mântuirii care s-a realizat și revendicarea drepturilor noastre, prin Credință!

ȘI, ÎN SPECIAL ÎN ACEASTĂ VINERE MARE, VEȚI PRIMI UN FLACON CU ULEI SFINȚIT LA CALVAR!

12 aprilie – Duminica Paștelui

La 9 și 15

Motivul pentru care Domnul Iisus a murit pe Cruce, la Calvar, a fost că a realizat Dreptatea Divină, iertându-i și salvându-i pe toți care cred în El ca Domn și Unic Mântuitor.

Motivul pentru care Domnul Iisus A Înviat a fost că a realizat Dreptatea Divină ca să prevaleze în viața fiecărui om care crede în El, învingând în această viață problemele, persecuțiile, suferințele, ispitele, atingându-vă obiectivele și realizându-vă visurile, pentru a-L Glorifica pe Dumnezeu cu viața dumneavoastră, prin intermediul mărturiei despre Credința-Inteligentă pe care o dați.

ÎN DUMINICA ÎNVIERII, VEȚI PRIMI AUTORITATE ȘI PUTERE CA SĂ VĂ TRANSFORMAȚI ÎNTREAGA VIAȚĂ!

Mai multe informații, la Linia SOS Spiritual:

021 255 7300 sau 0721 805 569

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *