”Să știi să spui NU”, în Portugalia

SĂ ȘTII SĂ SPUI NU…Cel mai mare eveniment al anului a avut loc sâmbăta trecută, pe 16 noiembrie la ora 15, în cadrul unei mari arene și a fost un succes.

Evenimentul s-a bucurat de prezența a mii de tineri nu doar din Portugalia, ci și din diferite țări din Europa, care au participat la eveniment cu multă bucurie. Pe lângă toată animația și participările excelente, evenimentul a făcut ca spațiul să fie neîncăpător, mulți tineri rămânând în afara sălii.

Evenimentul a început cu energia prezentatorilor evenimentului, Gelson Luis, Telma Patricia, Ary Santos și Aurio Quaresima, contagiindu-i pe toți tinerii prezenți.
Dansul, muzica, teatrul, tombola cu premii, concursul de Beat Box și multe altele au animat în acea după amiază plină de talente.

Ne-am bazat pe prezența Campionilor europeni la dans, MG BOOS; finaliștii programului Showtime, realizat de asemenea de Puterea Tinerilor din Europa; cântărețul internațional, Marquinho Gomes și prezența specială a responsabilului cu Centrul de Ajutor Spiritual din Europa, Julio Freitas, care a dat un mesaj conștient tuturor tinerilor prezenți.

În acea după amiază a fost spuse și diverse povești de victorie ale unor Tineri care au învățat să spună nu deciziilor care puneau în risc viitorul lor, ca droguri, alcool, rebeliune, lipsa încrederii în ei înșiși și azi sunt tineri complet transformați și un exemplu pentru mulți.

Coordonatorul de la Puterea Tinerilor Europa, Gelson Luis, a arătat tuturor tinerilor că viața noastră este făcută din alegeri și că ele determină viitorul nostru. Mulți oameni faimoși au avut aparent totul, bani, faimă, recunoaștere, o viață bună, dar din cauza multor alegeri greșite pe care le-au făcut și-au distrus viitorul și viața.

Un eveniment de neuitat care i-a marcat pe toți tinerii prezenți.

La finalul evenimentului, mulți tineri au vrut să-și dea opinia, ca de exemplu:

Andreea Ricardo:

A fost o zi care rămâne marcată în viața mea, a fost foarte special pentru mine și m-a făcut să-mi dau seama că oricât de mult persoanele apartent sunt pline de fericire, nu totul merge așa, uneori, durerea pe care o simțim este agonizantă și chiar așa, aceste persoane rămân în picioare și arată că nimic nu s-a întâmplat! Mărturisirile pe care le-am auzit au fost emoționante. Există persoane care au trecut prin lucruri mai rele decât noi și ele arată că cu multă forță și multă Credință au reușit să se ridice. Și ceea ce a demonstrat acest eveniment este că Viața înseamnă A CONTINUA , să nu rămânem tăcuți în colțul nostru. Suntem bine dacă suntem în MIȘCARE.
2014 cu încă un eveniment Să știi să spui Nu – Eu voi fi acolo! Ca să pot învăța noi lecții de viață!

Diana Cabral – Lisabona- Acest eveniment a fost pur și simplu mi-nu-naaat, aștept cu nerăbdare un alt eveniment în 2014, iubesc să fac parte din grupul de tineri și să pot da un ajutor adevărat tinerilor, un ajutor care e benefic când este practicat, a avut succes.

Jailson Pereira – Nu există cuvinte care să descrie ce s-a petrecut la eveniment. Pur și simplu de TOP! Felicitări pentru Puterea Tinerilor Europa!

Nicușor Mitroi – București – Grupul de tineri se dezvoltă din ce în ce mai mult. A fost o după-amiază specială pentru mine. Mi-a plăcut foarte mult. Cu ocazia acestui eveniment, mulți tineri au învățat să spună ”nu” acelor lucruri care le produc mult rău. De abia aștept următorul eveniment, de abia aștept să fiu acolo. Felicitări, Puterea Tinerilor Europa și țineți-o tot așa!

Andreea Patricia – Portugalia – CEL MAI BUN FESTIVAL AL ANULUI!!!!!!!

Mauro Santos – A fost tare! BUM BUM!! Cel mai bun eveniment din lume!!!

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *