SĂRBĂTORIM CU MAI MULT DE 300 DE MILIOANE DE BENEFICIAŢI ÎN ACEŞTI 35 ANI

 

Unul este cunoscut ca fiind Tatăl Credinţei pentru că totul a făcut pentru materializarea visului dvs şi altul avea în credinţa proiectul pentru îndeplinirea celui mai mare vis al dvs. Ce au avut amândoi în comum? Au spus DA lui DUMNEZEU!

În Istoria Umanităţii, Avraam a fost exemplul oamenilor pe care mai mult s-a auto-controlat. Este foarte uşor să cedăm în faţa emoţiilor sau sentimentelor, ce este greu este să le contra-zicem. Putem observa postura lui Avraam, de fiecare dată el spunea “DA” lui Dumnezeu când toate simţurile, inimă şi emoţii trebuiau să-I strige “NU”.

Avraam a lăsat de o parte “siguranţa” casei părintească, a ţării sale, a bunurilor sale, pornind spre un alt drum cu nevasta sa şi cu robii săi. El a urmat Vocea şi a ascultat-o fără să chestioneze nimic, pentru aceasta promitea să facă din el un exemplu pentru Umanitatea.

Acum 35 ani în urmă, Edir Macedo, îşi a abandonat siguranţa unui loc de muncă, casa părintească, un viitor asigurat, pentru a asculta aceeaşi Voce, care continuă să vorbească, dar pentru miliarde de persoane încă a rămas “surdă” pentru că optează să nu o asculte. Dumnezeu nu ţipă, într-adevăr vocea Sa este ridicată până la volumul normal, nici foarte tare şi nici prea încet, doar depinde de dvs dacă sunteţi dispus să-o ascultaţi.

A salva pe alţii, a-L împărtăşi pe Hristos după Cuvântul Său, rugăciuni şi minuni! Luni, 09 iulie, Biserica Universală a Împărăţiei lui Dumnezeu va sărbători 35 ani de întindere unei mâini prietenoase şi dăruirea unei inimi deschise pentru a salva milioane de persoane din întreaga lume.

Ce poate face credinţa? A fost cea ce a făcut Avraam şi episcopul Macedo au descoperit când s-au asocitat sacrificiului. Unul a fost cauzatorul faptului că suntem aici, vii, celălalt ne-a proporţionat să fim aici, mântuiţi, datorita promisiunii Vieţii Eterne.

Vindecarea, recuperarea, transformarea, şi mântuirea au fost folosite precum un paşaport, o lucrare incredibilă a Duhului Sfânt, care a început cu doar un singur om, o stea a lui Avraam.

În această săptămână, în toate Centrele de Ajutor Spiritual din Europa, se va sărbători ziua Bisericii Universale a Împărăţiei lui Dumnezeu. Haideţi să recunoaştem, să împărtăşim şi să sărbătorim această zi. Reflectaţi în propria viaţa dvs, creştera binecuvântată a acestei Biserici pe parcursul anilor. Acceptaţi oportunitatea să deveniţi o reflectare a mareţiei lui Dumnezeu!

Toţi vor fi bineveniţi, căci dvs sunteţi invitatul nostru special!

Miercuri la ora 09:00, 15:00 şi (în special) 19:30

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

3 comentários

Elena Răspunde 25 iulie 2012 la 10:50

La Multi ani! Sa fie cat mai multi !!!

Elena Răspunde 25 iulie 2012 la 10:52

La Multi ani! Sa fie cat mai multi !!!

demeter elisabeta Răspunde 13 noiembrie 2012 la 17:37

va rog din suflet sa va rugat pentru familiea mea am doua fete ia mica are 14 ani andrea ia mare are 16 ani izabella sotul are 38 de ani si a fost operat de hemorzon si dupa operatie are durere la burta fiecare zi iar eu am 37 de ani si de 24 de ani am diabet fac 4 insulina pe zi va multumesc eu elisabeta jud brasov si cred ca iisus hristos ne poate vindeca totalmet astep raspuns va rog