Sponsori 2016

”…voi, dar, întăriţi-vă şi nu lăsaţi să vă slăbească mâinile, căci faptele voastre vor avea o răsplată” (2 Cronici 15.7)

patrocinadores-1-copiaCine sunt SPONSORII? Sunteți dumneavoastră, sunt eu… sunt fețele anonime pe care le întâlnim în viața de zi cu zi, care fac binele fără să se uite cui îl fac…

Care donează lunar sau anual, în mod dezinteresat, o parte din venitul lor, ca să mențină în funcțiune mijloacele de care se folosește Centrul de Ajutor Spiritual ca să ajungă la aceia care au cel mai mult nevoie de această informație, care le va schimba viața!

PAGINAUNIVERSALA.RO, LINIA SOS SPIRITUAL, EMISIUNEA ”NU RENUNȚA!”, PARINTELELUCIAN.RO, PUTEREA TINERILOR.RO, FOCULSFANT.RO, IURDTV.EU, EU ERAM AȘA… sunt câteva dintre mijloacele care, în secolul XXI, permit „Vestirea Veștii celei Bune”. Transmiterea Cuvântul Lui Dumnezeu în lumea de astăzi, pe de o parte, e o sarcină mai ușoară, însă pe de altă parte, implică mai multe cheltuieli cu tehnologia decât în antichitate, epocă în care Cuvântul Lui Dumnezeu se răspândea din gură în gură.

Blog-uri, site-uri web, reviste, emisiuni TV, linii telefonice cu servicii permanente… nu există nici o modalitate ca o persoană să se distanțeze de Adevăr și acesta este motivul pentru care Sponsorii apreciază atât de mult lucrarea Centrului de Ajutor Spiritual: pentru că vor cunoaște, de asemenea, posibilitatea de a-și schimba viața prin folosirea Credinței și pentru că prin intermediul mass-mediei au ajuns la ei multe mărturii și mesaje.

Prin mass-media audiovizuală, virtuală, tipărită și radiofonică, milioane de oameni au fost atinși și alte milioane vor continua să fie atinși, întreținerea acestor mijloace fiind, astfel, realizată de dumneavoastră, care sunteți SPONSOR MASS-MEDIA!

În afară de mass-MEDIA, contribuțiile Sponsorilor permit și întreținerea LUCRĂRII SOCIALE reprezentate de grupul INIMĂ UNIVERSALĂ, care se bazează pe principii de solidaritate față de cei nevoiași, în ceea ce privește acoperirea nevoilor primare. CENTRUL DE AJUTOR, CLĂDIRILE și ÎNTREȚINEREA LOR sunt realizate în parteneriat cu EngIURD și Departamentul de Întreținere.

Cum puteți deveni sponsor?

Faceţi o donaţie online, prin card bancar:


E suficient să căutați cel mai apropiat Centru de Ajutor, ca să fiți trecut în Cartea Sponsorilor 2015, prin care vă angajați să contribuiți cu una dintre sumele prevăzute și alese de dumneavoastră. Această sumă poate fi lunară sau anuală.

Contribuiți la această cauză nobilă, ca împreună să facem o diferență!

Mai multe informații, la cel mai apropiat Centru de Ajutor Spiritual!

Sau sunați la Linia SOS Spiritual: 021 255 7300, 0721 805 569.

FIŢI COLABORATOR!

Donaţi prin transfer bancar:

Nume: Asociaţia “Centrul de Ajutor Universal”
Cont în LEI: Raiffeisen Bank – Agenţia Pantelimon
IBAN: RO36 RZBR 0000 0600 0276 6379
Cont în EURO: Raiffeisen Bank – Agenţia Pantelimon
IBAN: RO29 RZBR 0000 0600 0276 6408
Cod BIC/SWIFT: RZBR ROBU
 
Donați prin mandat poştal, sunând la 021.255.73.00, ca să aflaţi mai multe detalii.
 
Donaţi online, prin card bancar:
 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *