Spuneți ”adio” trecutului!

Terapia Iubirii - Adio Trecutului

Din păcate, pentru mulți, trecutul este mai real decât prezentul… Acești oameni privesc deseori în gol și sunt înconjurați de întâmplări care fac parte din trecut.

O persoană pe care au iubit-o și care i-a părăsit… un cuvânt care a lovit puternic în cea mai profundă fibră a ființei lor… o traumă… o discuție în contradictoriu… sau sfârșitul unei relații.

Este adevărat că trecutul poate să ne marcheze, cu toate astea, nu trebuie să ne definească prezentul, și, cu atât mai puțin, să ne determine viitorul!

Mărturisire Terapia Iubirii Iată ce ne-a declarat, în acest sens, doamna Camelia, una dintre participantele la slujba Terapia Iubirii: ”Viața mea sentimentală era distrusă! Nu eram căsătorită și nici nu puteam să mă căsătoresc. Mai mult, aveam probleme spirituale, nu puteam să dorm, eram nervoasă și aveam mereu dureri de cap. Exista ceva rău în viața mea, din cauza căruia nu puteam să fiu fericită! De aceea, am hotărât să iau parte la o serie de slujbe de dezlegare și am făcut mai multe rugăciuni. Treptat, viața mea a început să se lumineze. După o perioada scurtă de timp, am reușit să mă căsătoresc cu persoana potrivită, iar acum sunt foarte fericită! Acum, am liniște sufletească, iar pe plan sentimental, am parte de iubire și înțelegere.”

Începeți anul 2014 cu o viață nouă, pe care v-ați dorit-o întotdeauna, și spuneți ”adio” tuturor problemelor și situațiilor negative din trecutul dumneavoastră. Veniți la NOAPTEA DESPĂRȚIRII DE TRECUT și începeți o nouă viață! Oferiți-vă această oportunitate!

Sâmbătă, 21 decembrie, la ora 18, la Terapia Iubirii

Catedrala Credinței,

Șoseaua Fundeni, nr. 11 – sector 2 – București

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *