Uleiul Răspunsului

oleo-3Ai nevoie de un răspuns?

Milioane de oameni caută mai mult decât o soluție, un răspuns…

”De ce eu…?” întrebarea nu este una nouă și o auzim de fiecare dată când cineva trece printr-o problemă care aparent nu are soluție. Realitatea pentru această persoană este aceasta: ”fără un răspuns nu voi putea fi fericit(ă) niciodată!”

Totuși, mulți, incapabili să găsească răspunsul, acceptă să-și trăiască viața cu problema sau situația prin care trec. Astfel, trăiesc bolnavi, viciați, cu o familie dezbinată, îndatorați, tulburați de coșmaruri, trăind în singurătate sau într-o sărăcie lucie.

Elemente ca sănătatea, bogăția, pacea sau dragostea nu sunt un privilegiu al unora, ele sunt esențiale ca viața umană să fie trăită deplin, într-un mod complet și mai ales POT ȘI TREBUIE SĂ FIE OBȚINUTE ÎNTR-UN MOD CONTINUU... dar ce ai făcut ca să le obții? Tot? Poate că îți lipsește încă să mai bați la o ușă…

Răspunsul în formă de Ulei!

Cum îți recuperezi controlul asupra vieții? Oare există sau trebuie să te încrezi într-o soluție rapidă care nu cere de la tine nici un fel de efort? NU! Nu îți prezentăm acest lucru acum, ci aici vei găsi toate instrucțiunile necesare despre cum să-ți rezolvi toate problemele cu eficiență, obținând răspunsul(rile) pe care ți le dorești atât de mult! Nu mai aștepta, acționează, nu face presupuneri despre cum, când sau unde… pentru că noi ți le spunem acum!

CUM: Prin Uleiul Răspunsului

CÂND: Duminică

UNDE: La Catedrala Credinței sau la un Centru de Ajutor mai apropiat!

Urmează orientările oferite aici, pentru că acest Ulei trebuie să fie folosit pentru a obține Sănătate, Armonie în Familie, Prosperitate,  Eliberare Spirituală și Realizare Sentimentală.

 

ULEIUL RĂSPUNSULUI,  în această duminică la ora 09:00 sau 15:00

CATEDRALA CREDINȚEI

ȘOS. FUNDENI NR. 11, SECTOR 2, BUCUREȘTI

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *