Un Legământ pentru familia dvs

PENTRU MÂNTUIREA PERSOANELOR PE CARE LE IUBIM ȘI SUNT  SEPARATE…

‘’Când se vor face juruințe Domnului, dacă e vorba de oameni, ei să fie ai Domnului…’’(Leviticul 27:2).

Această orientare a lui Dumnezeu pentru Moise se referă la porunca de consacrare. Adică, dacă cineva dorește ca cel drag al său să fie consacrat Domnului Iisus, trebuie să facă un legământ sau o ofrandă pentru el.

Această procedură copiază exact ce Dumnezeu a făcut pentru umanitate. El a făcut ‘’Legământul’’adică, L-a oferit pe Fiul Său pentru a consacra umanitatea pentru El! De aceea, cine este mântuit vrea să mântuiască! Dar, pentru a mântui pe cineva, trebuie să facem legământul vieții noastre proprii pentru a consacra alta pentru Dumnezeu.

A câștiga suflete înseamnă a face legământul propriei vieți în favoarea altora. Aceasta este Legea Duhului Sfânt. Din nefericire, multe vieți au fost secerate prematur, pentru că nu a fost cineva care să fi făcut un legământ pentru ele.

Mulți părinți fac legământul de a-și sacrifica viețile pentru consacrarea fiilor pentru succesul economic. Mulți fii fac un legământ de a-și sacrifica viețile pentru a da confort părinților lor. Totuși, mulți părinți  nu sunt deloc preocupați cu viitorul etern al fiilor și vice-versa.

Din această cauză, nu sunt puține familiile care duc cu ele blestemul și îl transfer descendenților lor.Cine are credința Duhului Sfânt cunoaște acest lucru și face partea sa, cine nu are, ignoră.

Îi convocăm pe cei care  au credința Duhului , pentru o uniune de credință în favoarea celor dragi: fie a părinților pentru copii, fie a fiilor pentru părinți. dar toți vom fi în această credință, tocmai în perioada petrecerii cărnii(carnaval).

Vom uni credința Centrului de Ajutor  pe toată Planeta, de pe data de 3-10 februarie , în aceeași perioadă a consacrării zeciuitorilor, în care vom consacra familiile dvs pentru Dumnezeu, cu o ofrandă în plus de zeciuială.

Pentru că este scrisă, promisă și determinată porunca Domnului pentru Moise:

‘’Când se vor face juruințe Domnului, dacă e vorba de oameni, ei să fie ai Domnului…’’(Levitic 27:2).

Dumnezeu nu a spus: ar putea fi sau ar deveni ai Domnului. Ci, vor fi ai Domnului!

Cine crede în această promisiune? Cine are credință în această promisiune?

Vom da replica pentru infern făcând petrecerea Duhului în casa noastră, prin consacrarea familiei noastre.

Petrecerea cărnii este trei zile. Vom face petrecerea Duhului de duminică până duminică, de la 3-10 februarie 2013.

Haideți să ne implicăm cu corpul, sufletul și duhul în această uniune de credință pentru mântuirea persoanelor pe care le iubim și care sunt separate.

Ca Dumnezeu-Tatăl, Dumnezeu-Fiul și Dumnezeu-Duhul Sfânt să fie glorificat în viața cui crede!

Episcopul Macedo

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *