Vineri – Spargerea blestemelor

V-aţi zbătut în viaţă şi v-aţi luptat ca şi când aţi fi purtat un război cu morile de vânt? Aţi ajuns la limita puterilor dvs. şi aţi încercat să găsiţi o ieşire chiar şi atunci când părea că este totul pierdut?

Dacă da, atunci, nu mai luptaţi singuri, veniţi alături de noi să stârpim din rădăcină tot răul care v-a nenorocit viaţa , v-a furat liniştea şi v-a întunecat fericirea. Pentru a putea învinge ceea ce pare imposibil de învins, avem nevoie de Cel pentru care, nimic nu este imposibil.

Dacă până astăzi, nu aţi înţeles de ce suferiţi în halul acesta, şi dacă nu aţi descoperit încă sursa necazurilor, a bolilor şi a suferinţelor dvs., atunci, nu este exclus ca dvs să fiţi victima unei forţe necurate care se joacă pur şi simplu cu viaţa dvs. încercând să vă distrugă.

La fel ca şi în armată, atunci când se poartă un război cu inamicii, prima regulă pe care soldaţii ce vor victoria, trebuie să o aplice este aceea de a fi prezenţi pe câmpul de luptă. Noi vom fi prezenţi pe câmpul spiritual de luptă în fiecare vineri. Vă veţi alătura nouă ca să primiţi victoria mult râvnită?

Vă aşteptăm vineri la Locaşul Credinţei şi la toate CdAS din ţară

Slujbele vor avea loc la orele 09:00; 15:00 şi 19:30

[hana-flv-player video=”http://www.paginauniversala.ro/video/maria-tiroida-vineri.flv”
width=”520″
height=”380″
description=””
player=”4″
autoload=”true” autoplay=”false”
loop=”false” autorewind=”true”
/]

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

11 comentários

dori Răspunde 6 august 2012 la 10:34

Va rog din suflet sa va rugati si pentru mine,cred ca sunt blestemata ,si nu stiu de ce sau de cine.De mica am trecut prin mari necazuri, acum la 36 de ani traiesc cu un barbat de 11 ani, am 2 copii cu el,dar refuza sa ne casatorim legal.Barbatul cu care traiesc si pe care-l consider sotul meu a fost operat de cancer la colon,dar el refuza sa vada si sa creada ca de fapt doar D-zeu i-a mai dat o sansa.La serviciul unde lucrez am numai memultumiri,doresc sa -mi gasesc un nou loc de munca unde sa fie in concordanta cu gandirea mea(cinste ,respect si altruism fata de semenii mei).Va rog sa va rugati pentru mine ,pentru pace,liniste,Credinta,bunatate si intelepciune sa primesc in suflet,pace in familia mea de la D-zeu,pacea Domnului Isus Hristos,prosperitate,sanatate si eliberarea de blestemul concubinajului care este lipit de viata mea.Multumesc si D-zeu sa va de-a sanatate.si putere de rugaciune.Sunt din Caransebes.

mimi Răspunde 6 august 2012 la 10:57

multumesc!

florina Răspunde 19 octombrie 2012 la 14:43

buna numele meu este florina am 34 de ani din hunedoara si vasi ruga din suflet sa va rugati si pentru mine ca sunt singura de 13 ani si sunt cu primul meu prietn dar el este casatorit si ami spune mereu sa mai am rabdare pana ce se hotareste sa ieie o hotarare va rog din suflet sa va rugati ca bunul duz sa lucreze el ca sa fim an preuna va multumesc

florina Răspunde 24 octombrie 2012 la 4:15

Buna numele meu este Florina din Hunedoara si v-as ruga din suflet sa va rugati si pentru mine si fiul meu in varsta de 15 ani ca de cand mi-a murit sotul de 13 ani nu am putut sa imi refac viata si cred k am blesteme si eu si fiul meu va rog din tot sufletul meu sa va rugati pentu noi ca bunul Dumnezeu sa faca o minune ca noi sa fim bine si sa pot si eu sa imi intemeiez o familie. Va multumesc

chioran nicolae Răspunde 19 noiembrie 2012 la 10:42

buna numele meu este Nicolae am 32 de ani sunt din constanta va rog sa va rugati pentru mine pentru sanatate, prosperitate, eliberarea de blesteme va multumesc.

gorog emilia Răspunde 24 iunie 2013 la 13:51

va rog frumos sa va rugati pt. baiatul meu Andrei Robert ca numai probleme imi face.Minteste ,fura si bea si vorbeste foarte urit cu noi parinti lui,nu asculta de noi numai de prieteni,care la rindul lor numai problem I-a fqcut si noi am platit dupa el.Am salar de bugetar si sotul la fel si nu mai avem putere sa o scoatem la capat cu el ,nu mai avem ce sa vindem sau sa amanetam.de abia avem sa ne platim facturile si ratele .el nu lucreaza ,intotdeauna spune ca nu il suna nimeni ,dar cred ca minteste.va rog sa va rugati si d-stra pt. el sa se schimbe si sa aleaga calea cea buna si sa isi gaseasca de lucru .D-zeu sa va calauzeasca si sa aveti puterea sa ii ajutati pe cei cu mari problem.Doamne ajuta.multimesc.

PaginaUniversală Răspunde 27 iunie 2013 la 21:53

Viața fiului dvs încă nu s-a schimbat pentru că dvs ați luptat cu forța brațelor, ați încercat să faceți tot ce ați putut omenește vorbind, dar situația este aceeași. Atunci este nevoie de o mână mai puternică în viața fiului dvs și anume mâna lui Dumnezeu. Noi suntem acum în această campanie puternică- Focul Sfânt din Israel în care persoanele care doresc o schimbare a vieții lor vor lupta împreună cu Dumnezeu , pentru ca visul lor să devină realitate. Pentru a învinge problemele, noi înșine trebuie să luptăm, nu o poate face nimeni în locul nostru, este ceva personal. Dacă doriți o minune de la Dumnezeu intrați și dvs în această campanie de transformare a vieții. Pentru mai multe detalii urmăriți emisiunea Ora Minunilor pe postul Nașul Tv la 06:30 dimineața sau sunați la 021 255 73 00/0721 805 569.
Dumnezeu să vă binecuvânteze!

geta Răspunde 28 noiembrie 2013 la 19:35

va rog sa faceti o rugaciune pt fica mea alina maria pt dezlegare blestem si farmece si sa ne asculte si sa ne intelegem cu ia amin asa sa fie

Irina Răspunde 29 decembrie 2013 la 18:04

Sunt o biata femeie pierduta,care simt ca si mie s-a sfirsit,din motivul ca cei doi fii ai mei au ajuns prada bauturii,s-u despartit amindoi,iar fata mea deasemenea s-a despartit de sotul ei. De cind a murit sotul meu,de 4 ani,zi de zi intervin neplaceri,le-am dat tot ce am avut,nu numai bani,sufletul meu si sanatatea mea,vazand aceste suferinte,din care nici cum nu putem reiesi.Va rog din suflet sa va rugati pentru noi.Nici nu stiu cum sa va rog sau ce sa va mai scriu,despre situatia mea ,decit ca va doresc multa sanatate si va multumesc mult . Irina

Grigore Agapie Răspunde 7 februarie 2014 la 7:26

Doresc sa las numele pentru rugaciune; GRIGORE, MARIA, IONELA, ADRIAN, GABRIEL !

ildi Răspunde 20 martie 2014 la 14:55

rugaciuni pentru fica mea care a piedut 1 baietel dupa ce a avut gemeni care la 18 saptamani a mai pierdut un baietel a ramas unu care doresc din suflet sa il vad mare, pentru nepotul meu care s-a nascut prematur si se lupta pentru vietisoara lui avand 4 luni si are 2,200g .se lupta in fiecare zi ca s-a supravietiuiasca isus s-al aiba in grija .