Zidul va cădea

banner_muralhasroDărâmă zidurile din viața ta!

”Șapte preoți să meargă înaintea Chivotului, purtând fiecare câte o trâmbiţă. În ziua a şaptea să înconjuraţi cetatea de şapte ori, iar preoţii să sune din trâmbiţe. Când trâmbiţa va suna şi îi veţi auzi sunetul, tot poporul să scoată strigăte puternice. Atunci zidul cetăţii va cădea la pământ…”

– (Iosua 6:4-5)

Din cauza barierelor spirituale, o mulțime de oameni sunt frustrați în 2016.

Planuri care încă nu au fost atinse, visuri nerealizate, probleme nedepășite… toate acestea din cauza unei barirere de netrecut care i-a condus să opteze să renunțe să mai lupte.

Iosua, succesorul lui Moise, a primit de la Dumnezeu o poruncă ca să traverseze râul Iordan și să intre în Țara Promisă: Ierihon.

Ierihon, era o cetate mare și fortificată. Nimeni nu intra sau ieșea și în termeni militari, strategia ca să fie dominată părea că nu avea sens. Dar, hotărât să audă GLASUL DOMNULUI OȘTIRILOR, Iosua și poporul său au hotărât să facă 13 înconjurări ale Ierihonului și la sfârșitul ultimei înconjurări, zidurile AU CĂZUT iar cetatea a fost dominată.

Participă în această mare zi, în care zidurile care te împiedică să-ți atingi obiectivele vor cădea la pământ odată pentru totdeauna!

Catedrala Credinței – Șos. Fundeni nr. 11, sector 2, București

Și în toate Centrele de Ajutor din țară

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *