Înainte, în timpul și după!

Înainte, în timpul și după„Cei care caută numai realizarea materială, au întotdeauna un sentiment de nemulțumire, dar aceia care caută realizarea unui obiectiv material pe bază spirituală, sunt întotdeauna mulțumiți”.

„Cine vrea totul, pierde totul!”… cine nu a auzit această zicală populară? Dar, opriți-vă un pic, ați reflectat vreodată profund la ceea ce vrea să spună expresia? Este imoral să vrei să ai TOTUL?

De exemplu, o familie fericită, o viață profesională realizată, bunuri materiale, pace și echilibru interior, dragoste, sănătate… ar fi o crimă așa de mare să vrei să ai TOTUL în viață?

Nu, dimpotrivă, chiar Cuvântul Lui Dumnezeu ne încurajează să căutăm realizarea totală, pentru că este singurul mod prin care putem să fim fericiți și împliniți în această lume.

Deci, unde greșesc mulți? În modul în care caută realizarea obiectivelor, pentru că are ca unică finalitate satisfacerea ego-ului personal. Cu toate astea, aceia care caută să-și realizeze visurile referitoare la Promisiunea Divină nu au parte de nemulțumire în viața de zi cu zi, pentru că visurile lor, indiferent de origine, sunt în completarea a ceva infinit mai mare: RELAȚIA LOR CU DUMNEZEU!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *

1 comentário

eugen Răspunde 30 ianuarie 2014 la 18:00

Isus a zis: cine isi va trai viata pt. el, o va pierde, iar cel care o va pierde( o va trai pt D-zeu) pt. Mine o va castiga.