8 lucruri de bază

8habitosColaborator sau Membru, fiecare dintre noi, adevărații Creștini, are o lucrare… însă, întrebarea care se pune e: „ca Lucrarea dumneavoastră să fie aprobată, ce este necesar de făcut?”.

Înainte de a fi episcop, sunt creștin… sau poate că, indiferent de titlul sau poziția din Biserică, noi toți, Centrul de Ajutor Spiritual, care Îl căutăm pe Dumnezeul Viu, cum este Scris, suntem Creștini sau urmași ai Lui Hristos. Din acest motiv, fiecare are lucrarea lui… dar, cine e responsabil de ea? Cine și ce o poate face să fie aprobată? TU! EU! Și nimeni altcineva!

Așadar, ca lucrarea mea să fie aprobată înaintea Lui Dumnezeu, ce trebuie să fac?

1. SĂ MĂ ROG LUI DUMNEZEU ÎN FIECARE ZI

2. SĂ CITESC BIBLIA ȘI SĂ MEDITEZ LA CE CITESC ȘI AUD

3. SĂ POSTESC, CONSACRÂNDU-MĂ LUI DUMNEZEU

4. SĂ MĂ ÎNCHIN, ADORÂNDU-L PE DUMNEZEU (închinarea mea rațională)

5. SĂ SACRIFIC, adică să trăiesc CREDINȚA SACRIFICIALĂ

6. ZILNIC, SĂ MĂ NEG PE MINE ÎNSUMI, SĂ-MI IAU CRUCEA

7. SĂ MERG LA BISERICĂ, SĂ PARTICIP LA SLUJBE ȘI SĂ ÎNVĂȚ ÎMPREUNĂ CU CEI CARE FAC PARTE DIN CORPUL CENTRULUI DE AJUTOR, AL CĂRUI CAP E IISUS HRISTOS

8. SĂ EVANGHELIZEZ (asta e fundamental, ca lucrarea mea să fie aprobată!)

Mulți au avut lucrarea dezaprobată și alții vor fi dezaprobați, dacă ignoră necesitatea Evanghelizării, pentru că, cine disprețuiește importanța Evanghelizării, ajunge să se acomodeze, iar asta, pe viitor, îl va condamna. De ce? Pentru că veți începe să dezvoltați o timiditate, o indiferență.

Așadar, asumându-vă Credința în mod public și vorbind despre Iisus, despre ce face și a făcut El în viața dumneavoastră, nu veți putea să țineți nimic pentru dumneavoastră! Domnul Iisus a spus „fără plată ați primit, fără plată să dați…”. Iar Evanghelizarea este la îndemâna oricui, e suficient doar să vă deschideți gura și să vorbiți, fiindcă esențialul deja îl aveți, care este mărturia și Credința dumneavoastră.

Dacă cineva vă respinge, faceți cum v-a sfătuit Iisus: scuturați praful de pe picioare și duceți-vă la altul. Pentru că, dacă 1 vă refuză, cu siguranță, 10 vă vor accepta!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *