Aceste 4 Semne sunt o dovadă!

Dove in the air with wings wide openExistă semne, și sunt destul de evidente, atunci când ceva se schimbă în viața dumneavoastră. La fel se întâmplă și atunci când are loc Botezul cu Duhul Sfânt, pentru că viața arată ce este în interiorul dumneavoastră!

PRIMUL SEMN

PACEA care vă umple ființa este un Semn al Lui Dumnezeu, că toate păcatele v-au fost iertate, absolut toate. Este o PACE pe care nu putem s-o explicăm, atât este de mare, de intensă, de minunată și este la fel de reală ca dumneavoastră și ca mine!

AL 2-LEA SEMN

Cine a fost Botezat cu Duhul Sfânt are o BUCURIE extremă Divină. O BUCURIE care întrece orice altă bucurie – de a vă finaliza studiile, de a vă căsători, de a cumpăra propria casă, de a vă realiza visurile, de a forma o familie, de a deveni tată sau mamă, de a vă ține în brațe copilul, de a vă conduce fiica sau fiul la altar, de a-l(o) vedea împlinit sentimental, de a avea succes în viața profesională, în lucrul mâinilor dumneavoastră… – unind toate aceste bucurii, ele nu întrec BUCURIA MÂNTUIRII. BUCURIA pe care dumneavoastră și cu mine o primim, atunci când suntem Botezați cu Duhul Sfânt, este atât de mare și de minunată, că întrece toate celelalte bucurii.

AL 3-LEA SEMN

O mare IUBIRE-COMPASIUNE PENTRU SUFLETE este al treilea semn că ați fost Botezat cu Duhul Sfânt. O iubire imensă pentru oameni și compasiune pentru aproapele – în momentul în care ați fost Botezat, ați început să simțiți iubire pentru oameni, inclusiv pentru cei care neagă Credința, care o reneagă, care hulesc, care spun că Dumnezeu nu există și că nu merită să-L caute sau altele asemănătoare. De atunci, începeți să-i iubiți, să aveți o iubire profundă, să aveți IUBIREA LUI DUMNEZEU în interiorul dumneavoastră, prin Duhul Sfânt.

AL 4-LEA SEMN

Acest semn se manifestă printr-o REVOLTARE împotriva a tot ce v-a despărțit de Dumnezeu, ce ați făcut și v-a plăcut să faceți, ca trupul dumneavoastră să se simtă sedus și, poate, încă mai încercați să-l seduceți, pentru că n-ați încetat să fiți o ființă umană. Cu toate astea, acum veți fi FOARTE REVOLTAT împotriva a tot ce nu vine de la Dumnezeu și care încearcă să vă despartă de El, fie că este un sentiment, o manie, un obicei, orice.

ACESTE 4 SEMNE ÎI DOVEDESC UNEI PERSOANE CĂ A FOST BOTEZATĂ. Dar, cum să știm dac, într-adevăr, ați fost botezat cu Duhul Sfânt? Noi nu suntem în interiorul dumneavoastră, nu știm ce se întâmplă acolo. În trecut, mulți oameni au spus că au fost Botezați cu Duhul Sfânt, însă roadele au arătat și dovedit că n-a fost așa.
Domnul Iisus a spus: pomul se cunoaște după roade. Atunci, noi „mâncăm unii din roadele altora”, fie că ne place sau nu, dumneavoastră „mâncați din roadele mele”, fie că vă place sau nu, eu „mănânc din roadele dumneavoastră”. Dar, dacă sunt mai multe roade, de ce în Biblie este un singur rod, la singular? Sunt 9 „roade” ale Duhului Sfânt, dar ele sunt denumite „rod”, nu „roade”. A fost o greșeală de scriere? Nu! De ce? Pentru că este UN DUH, care va produce IUBIREA, BUCURIA, PACEA, ÎNDELUNGA RĂBDARE, BUNĂTATEA, FACEREA DE BINE, CREDINCIOȘIA, SMERENIA, STĂPÂNIREA DE SINE.

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *