Ai grijă, să nu fii o piatră de…

Cine ar avea dreptul să împiedice pe cineva să fie evanghelizat, eliberat sau mântuit?

naotropeceNIMENI! Chiar Domnul Iisus a afirmat că: ”Dar pentru oricine va face să păcătuiască pe unul din aceşti micuţi, care cred în Mine, ar fi mai de folos să i se atârne de gât o piatră mare de moară şi să fie înecat în adâncul mării” (Matei 18.6) adică, dacă Domnul Iisus afirmă: „vai de cei care vor fi o piatră de poticnire” pentru cei care sunt, deja, pe Cale, care știu, deja, Adevărul, imaginați-vă ce va fi de aceia care îi împiedică pe oamenii care nu știu, încă, Adevărul?

Domnul Iisus ne-a eliberat de întuneric, de puterea și influența răului, ca să-L cunoaștem și să-L slujim.

Ca dumneavoastră să înțelegeți gravitatea problemei, Domnul spune că „… ar fi mai de folos să i se atârne de gât o piatră mare de moară şi să fie înecat în adâncul mării”. Să știți că, cele mai rele morți fizice pe care omul le poate suferi sunt prin foc sau prin înec. De aceea, nimeni nu are dreptul să împiedice o persoană să fie evanghelizată, eliberată sau mântuită… nici chiar demonii (care cunosc greșelile și slăbiciunile noastre) și, cu atât mai puțin dumneavoastră și cu mine, care cunoaștem Adevărul și slujim Lui Dumnezeu!

Cu toate astea, câți n-au fost, nu sunt și nu vor fi o piatră de poticnire? Totuși, asta n-ar trebui să fie preocuparea mea și nici a dumneavoastră… preocuparea noastră nu trebuie să fie cine a fost, este sau va fi o piatră de poticnire, ci mai degrabă SĂ NU FIM NOI O PIATRĂ DE POTICNIRE! Adică: EU NU SUNT, ȘI NU VOI FI NICIODATĂ, O PIATRĂ DE POTICNIRE! Indiferent că este pentru cine cunoaște sau pentru cine nu cunoaște, încă, Adevărul, eu n-am acest drept! De altfel, nimeni nu are, de aceea Domnul Iisus n-a permis să murim, fără să cunoaștem CALEA!

Nu-i așa?

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *