Ajutorul a venit, n-ați văzut?

afogaDe fiecare dată când mă gândesc la comportamentul oamenilor față de Dumnezeu, e inevitabil să nu iau în considerare gluma pe care am auzit-o, cu toții, de atâtea ori…

Era un om foarte religios, chiar fanatic, al cărui pământ a fost inundat de un mare potop. Hotărât să nu-și părăsească casa sub nici o formă, când apa i-a ajuns la genunchi, un om a trecut cu o canoe și l-a invitat să urce în ea, dar, răspunsul lui a fost:
– Nu, mulțumesc. Dumnezeu mă va salva.

Când apa i-a ajuns la talie, au venit doi tineri cu o barcă, ca să-l ajute. Răspunsul a fost același:
– Nu vreau. Dumnezeu mă va salva.

Când apa i-a ajuns la gât, a trecut un elicopter, care îi salva pe ultimii oameni. Cineva a strigat, ca omul să urce pe o coardă, pentru a-și salva viața. Încă o dată, încăpățânatul a răspuns:
– Am spus că nu vreau. Dumnezeu mă va salva.

Dar apa a crescut și omul s-a înecat. A ajuns în cer și a început,  imediat, să se plângă lui Dumnezeu:
– Dar… am avut încredere în Domnul. De ce m-ai lăsat să mor? Dumnezeu a răspuns:
– Fiul meu, ți-am trimis o canoe, o barcă și un elicopter… ce altceva mai vroiai să fac?

Câte canoe, bărci sau elicoptere ați refuzat, dumneavoastră sau oamenii pe care îi cunoașteți? „Dar, care canoe? Care bărci? Care elicoptere?”, veți întreba. Ajutorul pe care l-am cerut, atât de mult, lui Dumnezeu, n-a ajuns printr-o ploaie de bani sau prin personificarea unui înger. Ajutorul deja a ajuns, și ajunge în fiecare zi, în căsuța dumneavoastră poștală (pliante, scrisori), la calculatorul dumneavoastră (paginauniversala.ro, parintelelucian.ro, iurdtv.eu), la televizorul dumneavoastră (”Timpuri actuale”) și chiar în mâinile dumneavoastră (”Eu eram așa!”), depinde de dumneavoastră să-l recunoașteți!

Vreți să aveți o transformare reală a vieții?

Acesta este motivul pentru care aducem oameni la Dumnezeu, cu fiecare evanghelizare pe care o facem. Acestea sunt oportunitățile pe care oamenii le valorifică sau le pierd…

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *