Alegere înţeleaptă

„Alăturaţi-vă persoanelor care cuceresc ceea ce şi dvs. aveţi în obiectiv să obţineţi şi aşa veţi avea succes.”

Fiecare individ este integrat într-o anumită societate încă din naştere. Familia, fiind prima fază de socializare, este tocmai în sânul acesteia, locul în care individul învaţă valorile, reguliele şi normele esenţiale, atât pentru integrarea lui în mediul social, dar şi pentru a-l ajuta să decidă în alegerile pe care le face,

Este un lucru notoriu faptul că societatea se împarte pe diferite clase. Aceste clase sunt formate din indivizi care se potrivesc fiecare în parte cu una dintre acestea d.p.d.v. social, cultural sau d.p.d.v. al valorilor prioritare. Există oameni care aspiră înalt cu maiestozitate şi nu se pot conforma cu ideea de a trăi o viaţă mizerabilă. Atunci când există viziune înauntrul fiinţei umane, este fundamental ca ea să se alăture celor ce nutresc acelaşi fel de gândire cu al ei. Astfel, în grupul respectiv se împărtăşesc idei şi se învaţă direct de la cine deja a reuşit să învingă.

Există o zicală populară foarte cunoscută care sună cam aşa: „Spune-mi cu cine umblii ca să-ţi spun cine eşti” Persoana de succes este înţeleaptă în alegerile pe care le face şi asta atât la nivel personal cât şi la nivel material sau social.

Ne vedem la CdAS sau în nori!

 

 

 

 

 

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *