Apa potabilă și apa contaminată

aguas„Apa contaminată e cea pe care o oferă lumea, fanteziile, emoțiile și religiile. Apa curgătoare, Apa Vieții, care este Duhul Sfânt, e cea pe care ne-o dau obiectivele, motivația și puterea de a lupta și cuceri. Ea nu ne permite niciodată să fim la fel, ci ne ajută să ne dezvoltăm și să evoluăm”.

Ca oameni, ne place sau nu, suntem supuși, constant, influenței din partea elementelor fizice sau invizibile, din partea interacțiunii cu mediul înconjurător. Cum se întâmplă asta?

Un zvon, o părere negativă, trădarea cuiva care ne este drag, un șarlatan care ne vorbește lingușitor, o dogmă care ne orbește înțelegerea, o senzație falsă de bunăstare… Prin cele 5 simțuri, suntem, cu adevărat, bombardați de informații sau senzații de toate tipurile.

La aceste informații sau senzații reacționăm ca niște bureți și, independent de voința noastră, absorbim totul…

Dar, ce să fac cu această avalanșă de informații? În primul rând, analizați care este originea lor. Apelează la emoțiile dumneavoastră? Vă atenuează înțelegerea? Produc confuzie? Vă îndepărtează de Adevăr? Vă trag înapoi sau vă provoacă să faceți ceva ce credeți că este greșit?

SAU

Vă completează? Vă ajută să realizați ceva? Apelează la rațiune? Vă ajută să reflectați și să progresați, sub toate aspectele? Vă oferă obiective? Motivație? Putere de a lupta și câștiga?

Imaginați-vă că aveți înaintea dumneavoastră două pahare cu apă. Unul conține apă potabilă, proaspătă, care vă va potoli setea. Celălalt are apă stătută, poluată, contaminată. Ce pahar veți alege când, aparent, ambele sunt perfect identice?

Simplu, SPRIJINIȚI-VĂ PE CEL DE-AL 6-LEA SIMȚ, FOLOSIȚI-VĂ CREDINȚA-INTELIGENTĂ ȘI NU VEȚI AVEA CUM SĂ GREȘIȚI!

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *