BINECUVÂNTARE ȘI VIAȚĂ VEȘNICĂ

‘’Este ca roua Hermonului, ca roua coborând pe munții Sionului, căci acolo a poruncit DOMNUL binecuvântarea, viața veșnică.’’ (Psalmul 133:3)

De ce  Binecuvântarea este pe primul loc și după aceea Viața și nu invers? Vă rog, fiți atent și urmați raționamentul meu…

Există persoane care au nume ca și cum ar trăi, dar într-adevăr, sunt moarte, pentru că nu au BINECUVÂNTAREA (CEL MAI IMPORTANT). Ele da, luptă, dar, cu cât luptă mai mult, încă nu reușesc să fie realizate în totalitate, pentru că TOTALITATEA lui DUMNEZEU nu este în ele.

Când există BINECUVÂNTAREA, CEL MAI IMPORTANT, atunci există VIAȚA VEȘNICĂ. Ce semnifică Viața Eternă? Este Viața viitoare, cealaltă viață, pe care o vom petrece cu DUMNEZEU.

Atunci, când persoana are DUHUL SFÂNT, ea devine propria Binecuvântare și celelalte lucruri vin pe deasupra. DUMNEZEU are grijă s-o onoreze, pentru că ea a dat prioritate CELUI MAI IMPORTANT.

Când afirm că eu Îl vreau pe CEL MAI IMPORTANT, atunci eu spun că voi da voluntar,  ceea ce pentru mine este prețios, pentru a AVEA CE ESTE MAI PREȚIOS DE LA DUMNEZEU! Așa a fost cazul  lui Avraam și a multor altor eroi de credință.

Pr. Antonio Francisco- Portugal

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *