Casa din urmă

Tolerăm când încearcă să ne facă să încetinim… Acceptăm când ne spun că, pentru ca visul să se împlinească, trebuie să ne forțăm… cu toate astea, îl atacăm pe cel care încearcă să pășească în ea, nu-i așa că e adevărat?

templo_18h-825x425Poate fi doar o dorință, dar ea se naște mereu așa, când ne așteptăm mai puțin. Cu toate astea, când sămânța prinde rădăcini în pământ, gata! Nu putem să ne mai gândim la nimic, pentru că repede, ce era la început doar un gând, a cărui realizare va fi plăcută sau ce mulți consideră a fi un optimism exagerat lasă loc unui gând constant care, deși încercăm să ne îndepărtăm de el, se întoarce cu și mai multă putere… AȘA SE NAȘTE VISUL!

Un monument istoric… un edificiu de o măreție unică… un fel de revenire la vremurile biblice… e imposibil de controlat viziunea pe care fiecare persoană o va avea în TEMPLUL LUI SOLOMON, dar fapt este că acesta E O ADEVĂRATĂ MATERIALIZARE A UNUI VIS!

Cu toate astea, Templul Universal al lui Solomon, mai mult decât o definiție fizică, are o definiție spirituală: e CASA DIN URMĂ ridicată pentru a Revela și Duce Numele Unicului Dumnezeu-Viu, înainte de Revenirea Domnului Nostru Iisus. Atunci, în realitate, este vorba despre noi, despre mine și despre dumneavoastră!

Și, dacă Slava Templului din Vremea Legii a fost Extraordinară, nici măcar nu pot să descriu cum va fi acest Extraordinar, care va face și mai Mare și Cunoscută Slava Lui Dumnezeu!

Și, pentru că știm că Dumnezeu nu locuiește în temple construite de mâna omului, atunci ce face ca Acest loc să fie atât de Glorios? Faptul că aceia care intră aici ajung ca oameni, doar ca niște creaturi umane, dar vor ieși de aici TEMPLE VII, ființe spirituale, spre Slava DUMNEZEULUI CELUI VIU. Tot așa cum eu și cu dumneavoastră, într-o zi, am ajuns și am fost transformați în ACEEAȘI CASĂ, ÎN CENTRUL DE AJUTOR SPIRITUAL!

Prietene drag, PROFEȚIA S-A ÎMPLINIT DEJA ȘI SE ÎMPLINEȘTE CHIAR ASTĂZI, ÎN VIAȚA DUMNEAVOASTRĂ!

”Slava acestei CASE DIN URMĂ va fi mai mare decât a celei dintâi, zice DOMNUL Oştirilor; şi în Locul Acesta voi Da Pacea, zice DOMNUL Oştirilor” (Hagai 2.9).

Ep. Julio Freitas

Ep. Julio Freitas

Deixe o seu comentário

Ou preencha o formulário abaixo.

O seu endereço de email não será publicado. Campos obrigatórios marcados com *